2007

Det handlar om att hålla andan när man är tio kilometer under vattenytan, då det är helt mörkt överallt och inte ens de bästa kan rädda dig. det handlar om att kunna simma även om man dras ner i djupet fortare än du hinner tänka. det handlar om att överleva när världen försöker krossa dig.

Och för att sedan gå in i en klädaffär och upptäcka att man gått upp ännu en storlek och de trådsmala modellerna på reklamaffischerna tittar på dig. Och de skrattar. Det är då du blir trampad på tårna.

Och sedan kommer sparken i magen när du får reda på att dina föräldrar ska skiljas fastän de varit gifta i flera  år och brukade säga att de älskade varandra. Då du ser din åttaåriga syster gråta för hon tror att det är hennes fel, för att hon tjatade för mycket om att hon ville ha en ny Barbie. Men du, du ville bli som en Barbie, lika smal. Lika blond och lika ytlig. Och du slutade äta och du slutade skratta. Då kan man känna revbenen knäckas.   

i brevlådan får man hem reklam från viktväktarna fastän man knappt väger fyrtio kilo. Tv visar sexsåpor på bästa sändningstid och gratis porr finns tillgängligt dygnet runt på betalkanaler även för de minsta barnen. Den nya tidens barnprogram: se linda Rosing operera sina läppar. och alla bryr vi oss, alla sitter vi bänkade och njuter. För nu har vi dragits så djupt ner under ytan att vi är nära att drunkna.

För vi lärde oss aldrig att simma. vi lärde oss att man måste vara perfekt.

färgglatt

shoetieshairaccoseares

jag kom precis på, att udda skosnören är lika sexigt som brutal bögporr.
så ska kirra lite skosnören tror jag också va.
och så för alla småpengar man alltid har kvar,
ska jag kirra hårspännen, för ema is in great need of them. sofia är bög! :****

japanskt

eftersom jag som sagt, förut sa, att jag ska få 500:- mer än vad jag brukar,
kollade jag på kläder innan något han komma emellan mitt livs största händelse och kläderna.



allting är från någon japansk hemsida, kommer inte ihåg vad den heter just nu.
men det är fett med billigt och jag ska kirra massor med kläder dära va! peace

cash va

tjafan. igår fick jag veta att jag äntligen ska få ett nytt bankomatkort, finally.
sen eftersom jag bor hos pappa också nuva,
ska jag varje månad få 500:- av pappa och 500:- av mamma.
alltså glad. det är 500:- mer varje månad än vad jag brukar ha. chill. PEACE

kirring

igår lixom jag använde mitt presentkort och mina cash va!
jag köpte en röd klänning, 10 storlekar förstor.
trodde det stod 34, inte 44 :( menmen, efter jul är man ju lite fetare än vanligt så det ska nog gå.
synd det hära att allt snyggt är mode nu, alltså lessen. hatar mode, det finns fan ingenting längre som inte anses som mode. man blir fan alldeles sne av allt modetjaffs och patetiska slutsatser om vad som är mode eller inte. i alla fall. sen kirrade jag snyggaste BHn för typ 40 spänn, yeah. och sen kirrade jag en fett med dyr kräm också. nu ska jag bli len och fläckfri som en barnrumpsjude. de ni va!? nvm, jag har fortfarande 555:- spänn kvar, så kan kirra lite mer kläder av det jag inte han köpa igår. nu ska jag pysa till världens underbaraste pojkvän. peace!

puss!

att ligga i en obäddad säng, i ett hav av kuddar, inlindad i ett täcke med dig, med min hand i din.
känna dig andas i min nacke, dina händer runt mig, som om du aldrig skulle låta mig gå där ifrån.
dina kyssar, pussar i nacken. när du pillar i mitt hår. när du viskar att du älskar dig. när du säger att det aldrig kommer bli bättre än såhär, när du säger hur mycket ditt liv har ändrats posetivt sedan du lärde känna mig, när du biter mig i läppen. när är nu, när är hela tiden. när får aldrig ta slut. jag älskar dig emil.

pete dorthey

hur kan man tycka pete dorthey är snygg? hur kan man tycka pete dorthey är bäst? hur kan man tycka pete dorthey spelar musik som en gud? alla tycker det. han kanske har varit snygg, han kanske har varit bra, men han är för fan inte det!? nu tänker du att "men man kan väll tycka om någon för vad den gjort förut". men nej! det är ju fan som att avguda abba eller sätta på en 7 år gammal britney skiva? desutom är han största knarkaren, han bara festar och lever på sitt förhållande med kate moss. och han ser ut som en vilsen pojke med förstor näsa i knarkkläder! alltså, väx upp alla som tycker om folk bara för att det är 'coolt'. bluhä.

glad rammadan

idag är det jul. det suger lite för att det är så överskattat. vi kan låssas att det är rammadan, eftersom jag inte får uppleva det. då blir den här dagen genast mycket roligare :> jag fick inte så mycket julklappar i år, eftersom jag inte önskat mig så mycket, nästan ingenting till och med! (duktiga jag). fick i alla fall;

hörlurar

presentkort
oljefärger
2 små målardukar
3 penslar

kol-kritor
teckningsblock
teckningsbok
hudkräm
örhängen
peelingsten
klocka

mysigt. ehehe. typ de lilla jag önskade mig fick jag inte, yeah!  eller alla målarsaker hade jag önskat mig typ i födelsedagspresent, men det kanske räknas som något jag önskat mig endå?
sen ska jag tydligen få värsta överraskningen av pappa på tisdag. jag har redan fått en cykel av honom,
men min syrra som inte kan hålla käften säger att det har nått med den att göra :'o never mind.

för övrigt var det här den tråkigaste julen på länge. den var seg, det var LITE (?) mat, lite paket, tråkig tomte (inte för att han brukar vara rolig, men när det är morfar som inte kan göra ett jävla skit rätt, är det rätt så kul), tråkiga personer, "sitta kvar vid bordet i hundra år fast man inte äter"-för det inte fanns någon mat!?!?
ingen glögg, ingen risgrynsgröt, inga russin :(((((((( alltså? varför? är det jag som är stor eller är det julen som blivit mindre? kul var det inte i alla fall. jag är lite arg nu. så kanske inte ska skriva.

imorgon blire i alla fall att byta julklappar som jag inte vill ha och så ska jag shoppa för presentkortet + mina 500 spänn. woha. lite lyckligt. hejdå :(

sofia!

sofia hora! jag har försökt ringa dig. jag skulle precis svara när du ringde typ igår NATT, men jag sov faktiskt och var jävligt seg på att svara. i alla fall, du svarar inte och så. och jag saknar dig. och du kan ju kanske ta och ringa mig jävla handikappade jude!? men inte imorgon på julafton dårå,
eller det är idag, men nvm. men ring mig i alla fall, för jag kan omöjligt få tag på dig din lilla horunge. skaffa klamydia :( puss!

rummet.. inte

rum

typ såhär ska (inte) mitt rum se ut. men jag har haft no life idag så jag har slängt ihop lite crap som vi ska kirra senare, så blev det såhär. jag gillare inte så mycket när det ser slarvigt ut och så. men målat och klart med dator och tv och massa annat skit så kommer det bli fett med nice. wa-wa-we-wa!!!

drömshopping

nu har jag langat lite kläder (i mina drömmar alltså, för jag har inte råd med allt det här, inte ens hälften, typ sanningen inte ens en tröja, men hokay). så om någon skulle langa lite cash eller låta mig få en ny garderob skulle jag kirra lite sånt hära va. jag missbrukar ordet kirra btw, det sa min syrra idag. hähääh.
      

adidas 700:-  b.sherman 950:- cheap monday 300/250:- elvine 1500:- evisu 1900:-

jenny hellström 950/550:-obey 500:- peak 400:-  resteröds 350/700:-

resteröds 800/500:- stray boys 900/350:-  rip curls 900:-  wesc 400:-

converse 700:- schmoove 1400:- replay 1400:- ijin 1800:- goorin 450:-

yes please

alltså helvette att det ska vara julafton imorgon, för nu IDAG har jag hittat massor med saker jag vill ha ju.
alltså lessen :( nu måste jag vänta till nästa år, för jag är fattig och har inte råd att kirra allting jag vill ha själv.
kolla, fett med sexiga typ.. kvinliga kalsonger kallade dom det. men jag tycker det är hotpants. gillare asså :((




och sen, jag älskar pinuptjejer. det är fett med hett och jag hade hur mycket crap som helst med pinuppor på förut. och jag har inte sett något ballt på hundra år, och så nu hittade jag det, såklart. värsta doftljus och grejer som jag älskar, och fett med kristna ögonskuggor (naughty girl, maneater m.m). ALLTSÅ :((((((




makeupsetpink

och så hittade jag värsta sexiga presentboxen med rosa fluff och krämer och grejer. om det finns någon med lite omtanke som kan kirra lite sånt här crap till mig i julklapp, så hindrar jag ingen. menar, jag är så söt och jag gör alla på bra humör genom att skriva hatiska inlägg hela tiden och så, JAG ÄR VÄRD DET HÄR SÅ GE MIG ANNARS HÄLLER JAG OLIVOLJA I NÅGONS HALS, OKEJ!?!?!?!

nyårsdrinkar

shit, det är fan nyår snart!? man tänker bara på jul så man glömmer bort det.
jul är lite överskattat tror jag :'o menar, det kanske är fett mysigt att träffa hela släkten, äta julmat och titta på kalle anka och få presenter. men vafan, man träffar hela släkten oftare än vad man tänker på, typ när någon fyller år eller när någon gamling äntligen dör eller när någon trycker ut en ny unge eller nått. och julmat äter man fan på påskafton och på midsommar, och då blir det inte värsta överskattat? och alla har en söndertittad och hackig kalle anka film i någon hylla någonstans. alla har ju älskat kalle, någongång.
men nu, dagen innan jul, ska jag langa nyårsrecept för det har jag varit duktig att hitta! enjoy.

ananasdröm (eller klet, tycker jag passar bättre) - 4 glas
isbitar
1 dl krossad ananas
4 dl mjölk
4 dl vaniljyoghurt
4 msk koncentrerad apelsinjuice
4 ananasskivor

blanda ananas, mjölk, yoghurt och juice och ett par isbitar i en mixer. häll upp i glas (eh, såklart), och dekorera med ananas på kanten. serveras kall.

sötsur apelsindrink - 4 glas
krossad is
5 dl apelsinjuice
4 dl sourmix
grenadine (LOVAR! det är inte sprit)
4 coctailbär
4 melonskivor
drinkpinnar

fyll upp glasen med krossad is och häll i lite grenadin i botten (fortfarande inte sprit, tyvär). blanda ihop apelsinjuice och sourmix och häll upp i glasen. garnera med drinkpinne, coctailbär & melon.

lovely chocolate (till sofia) - 4 glas
isbitar
7 dl mjölk
7 msk vaniljglass
8 msk o'boy eller 4 msk kakao + 4 msk florsocker
4 coctailbär
skummad mjölk

mixa ihop mjölk, glass & chokladpulver. lägg ett par isbitar i glasen och häll över kletet eller vätskan eller vad man nu vill kalla det. häll över den skummade mjölken och toppa med coctailbär.

jordgubbsdrink - 4 glas

8 dl frysta jordgubbar
4 pressade lime
4 vaniljstänger
4 burkar magic 320 red (energidryck)

dela vanilstängerna och skrapa ut vaniljfröna i en mixer. tillsätt dom frusna jordgubbar, pressa i lime och häll i magic 320 red. mixa några sekunder och häll upp i glasen. dekorera med limeklyfta + vaniljstång.



flyttat

nu har jag flyttat folket! det är därför jag inte bloggat så mycket på ett tag, för vi har inte haft internet för jävla comhem har något allvarligt problem. tror det var klamydia. dom skulle typ bota det till efter jul.
men nu är jag hos mamma, ska vara här i några dagar över jul. så då blire blogga ffs!

sen var jag på ikea igår och kirrade julgranskulor och skit. och ikea är ju typ känt för att man ska montera ihop det mesta själv. men vafan man ska inte behöva montera ihop jävla julkulor själv? jag satt och knöt fast jävla snören som var typ 1 cm långa i världens minsta hål på dom där jävla julgranskulorna. det tog typ 2 timmar, plus att 3420976 stycken gick sönder. alltså ikea dra åt helvette. eller nej inte riktigt, ikea är bra, fast dom typ ber alla kunder att slava, säkert bara för att dom inte kan fixa hela grejer i fabriken. dom kanske borde renovera och riva ut alla ikea-tillverkar fabriker? det skulle sverige må bra av.

lars winnerbäck -  balladen om konsekvenser

mio

världens finaste matta! typ passar perfekt till mitt rum och så.
den ska jag lett kirra.
synd att den är lite dyr bara. men men,
pappa får köpa den så jag behöver inte lida.
ehehheheheh, synd pappa. men det är typ vad du är till för. PUSS

143668-8
ca 1850:- mio

Sjuk

nu folket, är jag sjuk. det är emils fel. för han lurade mig att gå en jättelång väg som tog typ 1 timme, när vi kunde gått en annan väg som bara skulle tagit 10 min. plus att det var jättekallt. jag frös, emil skulle endå gå. nu har jag urinvägsinfektion och måste äta pencelin i 8 dagar. tack raring.

idag har jag ätit 1 kg apelsiner och kollat på 5 filmer. kill bill 1 och 2, the booddocks (typ), någon japansk actionfilm jag inte kommer ihg det meningslösa namnet på, the kid och håkan bråkan, såklart.
plus att jag druckit 3 liter tranbärsjuice. dom 2 sista litrarna var inte goda. och jag har legat med täcket i soffan och väntat på ingenting. jag har lixom flyttat precis, så har inget internet eller så. så ingen blogg så ofta på ett tag. men nu är jag hos min moder :D

och yey, det snöade idag! imorse stod pappa och typ diskade i rinnande varmvatten (to bad, men ingen diskmaskin i det där jävla nya skrutthuset, men i can tell you, det kommer det kommer!!!). då blev jag arg. menar, han kan inte stå där och diska varmt för då får vi ingen snö och grejer. och ba WOHA jag lovar det är pga mig det snöade idag. tack ema, tack. så lite så, ingen orsak.

imorgon är det avslutning. woho! fast jag ska bara dit och hämta betygen och åka hem och käka ett kg apelsiner till. och kanske kolla på lite mer filmer. peace geeks

jag gillare

(okej, alltså själva egoidén är ju sofias först och främst)


yo. ema är jag. eller ema wiksten. från första början emma wiksten, men det är en lång historia så jag skippar den. jag är 14, jag är tillknullad på alla hjärtans dag för dom som är intresserade utav rent onödig fakta. jag bor i spånga, det ligger faktiskt inte i världens ände som alla tror. inte om man jämnför med kallhäll, där jag även också kommer bo framöver. jag har i alla fall en familj, en rätt normal. så det behöver vi inte heller snacka om eftersom det här ska enbart nästan handla om mig!  jag går i engelska skolan i järfälla. fråga inte varför just engelska, det bara råkade bli så. mysigt värre, jag vet. i den dära skolan som jag bara råkade komma till, lärde jag känne emil. världens bästa emil. tro mig, han är allt för mig. och sofia såklart :D sofia är bäst, horan i mitt liv lixom. kirrade henne för typ mindre än en hundring. de ni.
när jag inte bögar runt i skolan och inte läxstressar, är jag hemma och syr, ritar kläder, skissar, målar, fotograferar eller bara är allmänt osocial mot omvärlden. om jag inte är det, är jag typ med horan i mitt liv eller så är jag ute och går. för det gör jag, tro det eller ej. och jag lagar mat! alltså, jag kan faktiskt. mer eller mindre. men övning ger ju färdighet, right? mitt livs.. passion (öhööh fint ord för att komma från mig), är musik. lyssnar jag på musik behöver ingen ens försöka prata med mig eller göra sig hörd. för då är det jag, mina tankar (apropå tankar. tankar är nice, ingen kan någonsin veta vad som försigår där inne om man inte berättar det, så tänk medans.. ehm, du kan), och musiken. jag lyssnar på det mesta utom fjoll-techno och r'n'b/hiphop. mest är det allternativ, svensk hiphop, harcore, emo och pop. det är mest texten tillsammans med musiken som gör det, inte bara musiken. det jag är mest stolt över är nog att jag alltid har en posetiv inställning till saker. försöker göra allt dåligt till nått bra, försöker att alltid se det posetiva i negativt. som vitt ur svart kan man säga. det jag är minst nöjd över är att jag bryr mig för mycket om vissa saker ibland. att andra kanske inte kan se posetivt kan fucking freak me out ibland. och jag tar småsaker som en revulotion. men never mind. det får räcka för tillfället :>
peace

Sign EW


GAH

alltså, den här eragon. jag vet, jag blir irriterad på konstiga saker. MEN WTF? ingen behöver en till totalt onödigt tidsfördriv i form av bio. speciellt inte sverige!? och den är ju typ en kopia på sagan om ringen och alla bara klagar på den. så varför ens släppa en film, som blir tolkad som en kopia, som går upp på topplistan med typ endast besvikna tittare? ARGHH jag fattar inte vitsen. fan gör en normal vettig film man kan lära sig någonting om. ingen vill titta på glittrande gräddvita älvor med perfekta hästar som försöker rädda skogen från undergång (kanske utom jävla töntar som tror på sånt skit).

men never mind. idag har jag i alla fall sytt klart min klänning! woha. den passar perfekt och den är precis som jag ville ha den. jag är faktiskt rätt så stolt över mig själv nu. om jag hade haft en kamera i funktion så skulle jag kirra en bild på en gång :D men tyvär, livet är inte alltid så intressant som man förväntar sig.
nu ska jag langa lite onödig fakta om me, myself and I. menar, egoism är faktiskt något man mår bra över. någonting som man får självförtroende av :> alla människor bör vara lite ego, det är bra för mänskligheten!
anyway. jag kirrar lite egofact på obstinate länken, och männskligheten har redan blivit lite bättre (y). jag gillare.

Lista

Nu ska jag göra världens mest (o)intressanta lista!
Nämligen dom 100 låtar jag lyssnar mest på. Yeah!
Typ mest för skojs skull, men folket! ni kanske får värsta tipsen här nu va lixom.
Gratis julklapp (och glöm fan aldrig aldrig aldrig att gratis, det är bäst)

1. Alanis Morisette - Bitch
2. Alexisonfire - Accidents
3. Alexisonfire - Boiled frogs
4. Alexisonfire - Charlie Sheen vs. Henry Rollins
5. Alexisonfire - Side walk when she walks
6. Alice in videoland - Panic
7. Anouk - Nobody's wife
8. Artic monkeys - From the Ritz to the Rubble
9. Blink 182 - She likes me for me
10. Bloc party - Banquet
11. Chemical vocation - Converses locus
12. Chemical vocation - I won't say
13. Chemical vocation - Sunetrider
14. Chemical vocation - This town
15. Copeland - Coffee
16. Death cab for cutie - I will follow you into the dark
16. Dixie chicks - I'm not ready to make nice
17. Donnie Darko - Mad world
18. Fronda - Miljoner indianer
19. Goo Goo Dolls - Iris
20. Goo Goo Dolls - Slide
21. Gorillaz - Kids with guns
22.  Hawthorne heights - Niki FM
23. Hawthorne heights - Outside of your window
24. HMB - Surf idiot, surf
25. James Morrison - You give me something
26. Laleh - Bostadsansökan
27. Laleh - Storebror
28. Lars Winnerbäck - Balladen om konsekvenser
29. Las Palmas - Missbruk beivras
30. Le tigre - Seconds
31. Le trige - TKO
32. Looptroop - Bandit queen
33. Marit Bergman - Girl figure skater
34. Marit Bergman - Nightlife
35. Marit Bergman - No party to go to
36. Mew - Snow bridage
37. Millencolin - The ballad
38. Millencolin - Twenty two
39. Nelly Furtado - All good things
40. Oasis - Champange supernova
41. Oasis - Supersonic
42. Organism 12 - Karlakarl
43. Papa roach - I tear my heart open
44. Pennywise - I come from a land down under
45. Promoe - Long distance runner
46. Regina Spektor - Better
47. Regina Spektor - Hotelsong
48. Regina Spektor - Musicbox
49. Regina Spektor - Raindrops
50. Regina Spektor - Your honour
51. Saosin - An epitaph
52. Saosin - I've been dying to reach you
53. Saosin - Voices
54. Savage garden - To the moon and back
55. Silverstein - Call it karma
56. Silverstein - Smashed into pieces
57. Snook - 17 Juni
58. Snook - Har du tänkt på din egna begravning?
59. Snook - Kattguld
60. Snook - Lejonhjärta
61. Snook - Längst fram i taxin
62. Soil - Breaking me down
63. Soil - Halo
64. Staind - Everything changes
65. Svenska akademin - Falsk mattematik
66. Svenska akademin - Vanligt hyffs
67. Thåström - Fan fan fan
68.  The Kooks - Naive
69. The Postal service - Nothing better
70. The Postal service - Such great highes
71. The Postal service - Sleeping in
72. The Sounds - Running out of turbo
73. The Sounds - Song with a mission
74. The Used - A box full of sharp objects
75. The Used - Blue and yellow
76. The Used - Goodbye to you
77. The Used - Maybe memories
78. The Used - Yesterdays feelings
79. Thrice - Deadbolt
80. Thrice - Silhouette
81. Tiger Lou - All I have
82. Tiger Lou - Days will pass
83. Tiger Lou - You can't say no to me
84. Timbuktu -Det löser sig
85. Timbuktu - Jag drar
86. Timbuktu feat. Promoe - Naked Lunch
87. Tjenare kungen - Bara för mycket
88. Tjenare kungen - Så jävla pank
89. Underoath - Alone in december
90. Underoath - Giving up hurts the most
91. Underoath - I'm content with losing
92. Underoath - When the sun sleeps
93. Vapnet - Kalla mig
94. Veronica Maggio - Dumpa mig
95. Veronica Maggio - Nöjd
96. Veronica Maggio - Kvällens sista ciggarett
97. The O.C soundtrack - Orange country
98. The O.C soundtrack - To be alone with you
99. The O.C soundtrack - We used to be friends
100. The O.C soundtrack - Wonderwall


ARG!

jag blev frisk igår! och så blev jag sjuk idag igen! woho. jag fryser, jag är förkyld och skittrött.
(apro på skittrött höll jag på att slå ihjäl mig på engelskan idag när jag somnade, men det är ju en annan sak). jag har fan tjocktröja och halsduk + tofflor, dricker jättevarmt kaffe MEN FRYSER ENDÅ!?
alltså dagar som sånna här borde inte få finnas. vintern (om man nu kan kalla det som är nu, för vinter) borde fan inte få finnas över huvud taget :@ ARRRGGGH asså.

jag är så jävla less på alla som ljuger. det borde finnas en lag på att man inte får ljuga.
okej, vita lögner är bra, ibland. men annars alltså alla jävla lögnare som inte kan något annat än att ljuga, dom borde fan ta och lära sig något av alla konsekvenser som blir när man ljuger.
men men, man lär sig ju inget om man inte vet vad man ska lära sig.
tills ni vet vad det är, kan ni bara dra åt helvette.


Vingklippt ängel

Vingklippt ängle


Berny, eller Bernadette (som är hennes riktiga namn), Pålsson, är en Stockholmstjej som debuterar med att skriva en självbiografi om sitt plågade liv. Sedan barnsben har hon mått dåligt, fysikiskt skadat sig själv, tagit mediciner och droger, pratat med läkare efter läkare, åkt in och ut på institutioner och haft självmordtankar. Till en början känns boken som en orgie i pessimism. Och det är svårt att inte själv dras med, eller ned.

Men Vingklippt ängel handlar inte bara om en tjej som dödar sin ångest genom att dra ett rakblad längs armen, och sedan låter blodet bli som ett vapen mot sina inre demoner. Den handlar också om kärlek; till människor, livet och världens alla små ting.

Berny skiver om Syster, Änglarna, och lillebror. Hon skriver om de små sekunder lättnad hon känner när hon ibland pratar med folk i omgivning, tar en cigarett eller dricker te. Men även om mamma och pappa.
Men det är en ändå stor kamp. Livet är en kamp, och den ska hon övervinna, även om det kommer att bli svårt.

Nine Inch Nails låt Hurt blir som ett mantra för Berny och hennes vänner boken igenom: I hurt myself today, to see if I still feel, I focus on the pain, the only things that´s real.

Jag har läst den här boken typ jättemånga massa ggr. Den är stark, rätt så skrämmande. Man får nästan akta sig lite så man inte bli helt manipulerad av hennes sätt att skriva. Den kan vara värd att läsa, beroende på hur man ser det. Antingen bör man läsa den för att man kan lära sig något, att allting inte blir skit bara för småsaker, utan att man kan gå igenom jobbiga saker och komma ur dom "levande": Eller så skiter man i att läsa den, för att den är väldigt skrämmande och hon nästan uppmanar läsarna att göra vissa saker för allt känns så skönt och befriande då. Den här boken har i alla fall betytt mycket för mig.

Våta spår

Våta spår


Katty Lundström, 43, stirrade ner på den nakne mannen i hennes badkar. Det fanns förstås en helt naturlig förklaring till att han låg där. Död. Skjuten. Men vilken? Vad skulle polisen tro? Och, inte minst, hennes egen känsliga tonårsdotter? Katty bestämmer sig för att göra sig av med kroppen och dumpar den i källaren. Strax efter gör hon ännu ett överraskande fynd, den här gången bland underkläderna i hennes byrålåda

Liv, 16, hatar allting. Sitt namn. Pojkvännen som bara tänker på sex. Pluggets monstruösa meningslöshet. Mest av allt hatar hon sin självupptagna, åldersfixerade, pinsamma mamma. Fast ändå En dag, när mamma blivit äldre och lugnat ner sig lite, kanske de kan sätta sig och prata ut. Men inte nu, för idag tänker Liv lämna sitt gamla liv. Sticka. Bli ännu ett fall av mystiskt försvunna personer.

Katty och Liv tar oss med på ett äventyr fyllt av såväl kärlek och systerskap som mord och kidnappning. Och som röd tråd slingrar sig den ömtåliga men trots allt kärleksfulla relationen mellan en mor och hennes dotter.

Jag köpte egentligen den här boken i bara farten för jag behövde en bok att läsa i skolan.
Men det visade sig att den var riktigt bra! Den är jättesvårläst, svåra ord som man inte förstår och komplicerade meningar. Det är ju visserligen en vuxenbok, så det kanske inte är så konstigt.
Det jobbigaste med boken är när allting ska handla om sex. Katty får sexdrömmar om lik och det är nästan lite överdrivet sexsnack ibland. Men den är bra, spännande handling och den är så trovärd eftersom den verkar vara verklighetsbaserad.

Du tillhör mig


143668-4

  Beskrivning:
   Alice drabbas av den stora passionen. Adams isblå ögon fångar hennes tvärs över ett övergångsställe
 - och Alice är som hypnotiserad.
Hennes trevliga och invanda liv med sambon Jake är inte värt någonting längre. Ingenting smakar, doftar eller lockar henne längre. Förutom Adam.
Alice ger sig hän åt passionen. Hon är både skräckslagen och längtande inför de hemliga mötena med Adam. Hon har aldrig upplevt något liknande ...
Adam vill att deras kärlek ska vara viktigare än allt annat och kräver fullständig hängivenhet. Det går så långt att Alice börjar tycka att Adams ägandebehov är sjukligt. Men hon kan inte hålla sig ifrån Adam- han är som ett gift i hennes blod.

Alla varnar Alice för hennes vettlösa passion. Hennes vänner undrar vem Adam är och varför han är så hemlighetsfull. Men Adam vill inte berätta om sig själv. Han säger att det förflutna inte påverkar deras kärlek. Hans vägran gör att Alice börjar forska i hans bakgrund. Det hon får höra om Adam gör henne obehaglig till mods. Adam söker faran och den fullständiga upplevelsen, och han förväntar sig samma hängivelse hos sina kvinnor. Han har haft många kärleksförbindelser – och samtliga har slutat olyckligt. Om kvinnorna inte lever upp till hans krav lämnar han dem, och de som lämnat honom ... försvinner.
Vad ska Alice ta sig till? Hon älskar Adam, hon har brutit kontakten med familjen och alla vännerna. Hon har bara Adam kvar - och han kan vara en mördare…

Det här är den bästa bok jag läst. Den innehåller allt som en bok ska innehålla. Den är varken lättläst eller svårläst,
bara alldeles lagom :> Den är jättespännande, jag har läst den 3 ggr och varenda gång vill man bara fortsätta läsa.
Tycker att alla borde läsa den, det är verkligen värt det! peace

Udda

idag har det varit en.. ehm, udda dag! jag har sjungit opera på musiken. det är inte alla som får göra det inte. haha, det var typ jätteudda men vafan kul vare.

det är jättevarmt ute. man blir så glad! jag behöver fan inte ens vinterskor och det är julafton nästa vecka.
wa-wa-we-wa säger jag bara. hoppas det aldrig mer kommer snöa eller vara kallt eller typ vara raggsockefaktor igen! eller alltså, raggsockor kan man alltid ha, det är värsta klädsamt, men ni fattar^^
sen att det är typ storm ute, det är en annan sak. men jag sover som sune när det blåser ute :o
såhära mysigt. never mind, har inte så mycket att säga idag. flyttar på lördag så kanske inte skirver på ett tag. när jag loggar in nästa gång ska jag fixa med alla kategorier och typ hela bloggen :> peace

och jag saknar dig, varenda sekund, varenda minut. vet inte om någonting spelar någon roll utan dig.
jag har jätte ont i magen, verkligen. jag vet att jag säger fel saker och gör mycket fel. men det är du som får mig att andas, att orka vakna, att orka vara glad. det är du du du och ingen annan. och det kommer bara vara så också. du är allt, bokstavligen.


Delete life

ibland skulle det vara skönt att bara deleta någonting i livet. jävla skit som man bara inte orkar ta itu med, eller en jobbig person eller något. tänk att bara kunna ta bort händelser som man bara vill glömma, radera dom ur minnet och lixom låsas som om ingenting hänt? shit man, jag ska uppfina en sånn knapp. ehehhe, man får värsta ideér om man kollar på nobelmiddagen asså. det var nog det tråkigaste jag kollat på i hela mitt liv för övrigt. fast jag kände mig jävligt smart.
jag är smart (!) men jag känner mig inte så smart oftast. för alla bara trakasserar mig :(


annars idag var jag på någon rent allmän supertråkig vip julmiddag med jävla snobbar som drack rödvin istället för glögg för dom anser sig vara för fina antagligen. huvva!
men men, jag satt och käkade apelsin i typ 3 timmar. det var nice. tror jag åt 8 stycken, så nu kommer jag väll inte bli sjuk på ett jävligt bra tag. det är väll.. vet inte ens om det är posetivt eller negativt.


den där middagen var i alla fall på skansen. på nått superställe. så vi gick på julmarknaden när vi ändå var där. fifan vad tråkigt. fattar inte vad folk ser i att gå omkring bland kobajs och antika gubbar som säljer korv. MEN, en sak var det i alla fall. jag dricker ju typ inte te, eller jo, när jag är sjuk men det är inget jag dricker gärna och frivilligt om vi säger så. men mamma köpte något superte av någon tant med träskor för att hon var sjuk. sen när jag kom hem ba UÄÄÄÄ finns inget kaffe typ gråta så jag fick dricka te. det var typ gott :>

regina spektor - your honor

Kärlek


Håkan BråkanVärldens bästa film! alltså den är glädje :>
jag blir lycklig bara jag ser fodralet på filmen.
Alla vet nog vilken det är, det var julkalendern 2004. Men endå så bra! Jag är barn, jättemycket innerst inne. Så var inte dumma mot mig bara för att
jag fan älskar den här filmen
och kan se den
OM OCH OM IGEN!!!!

såhär ser jag ut när jag är ledsen :(

såhär ser jag ut när jag är ledsen :(
Såhär ser jag ut när jag inte har några pengar! Jag vet att ni får värsta medlidandet. Jag är i stort behov av pengar just nu,
och alla vet ju att man skänker pengar till den som är i behov av det

Jag är barn, verkligen. Älskar julkalendern, Håkan Bråkan
och typ alla teknade och animerade filmer. Mys lixom!

Alltså det jag ville komma till med det var,
att om ni inte har pengar kan ni skänka en film, för det har alla!
Tack på förhand.

hihi, flåt

Julmani

Idag har jag bestämt mig för att nu, efter jag har slutat på Marikas, måste jag fortsätta att träna endå.
Jag orkar inte engagera mig i någon klubb eller något, då måste man alltid vara där och man måste göra precis som man blir tillsagd. Jag ska köpa terminskort på simhallen, då kan jag gå dit hur mycket/lite jag vill, när jag har tid. Och så ska jag börja med kickboxningen igen, jag saknar alla där. Och det är ju 4 ggr i veckan och det räcker att gå på 1-2. Så går jag ju varje dag och fan jag börjar bli läskig hälsosam nu :>

Och alla har fått värsta jul-mani! Jul är överskattat. Jag älskar julen, det är bästa dagen på hela året, men hey wtf, alla beter sig som 5 åringar. Typ som att jorden ska gå under och det är sista gången man får fira jul. Eller, jag vet inte. Men nått patetiskt är det i alla fall. Sure, nice och träffa alla man typ någonsin kännt, och äta massor med mat och få saker typ utan att ge något, det kan nästan inte bli bättre. Men endå.

Föresten var jag hos Bengan idag. Har inte träffat honom på jättelänge. Nvm, han har jobbat för MIKAs och han hjälpte mig att välja ut bilder och så. Det gick bra, bättre än när jag väljer själv. Haha. Fast jag ska inte skicka till MIKAs den här gången. Dom är så jävla kräsna och utseéndefixerade att man vill gråta.

Crapcut

Idag var jag med Emil. Vi har haft massor med problem och så. Vi skulle i princip cut the crap och sluta umgås och prata typ övermycket. Men det funkade inte riktigt. Eller, jag hade inte räknat med att det skulle det heller, det gör det ju aldrig. Men han berättade saker som jag aldrig trodde han skulle säga om mig, så jag ändrade mig helt och hållet och det känns som allt är mycket bättre mellan oss nu än vad det brukar vara. Ska försöka att inte småtjaffsa med honom så mycket, han är så töntig,
han klarar inte sånt :) Och alla vet ju att jag och Emil är ment to be, så jag ska inte göra någon besviken och sabba det.  Visst är jag snäll!?


Nelly Furtado - All good things
(inte alls min musikstil, men skitbra endå!)



Måste bara säga, att Regina Spektor är nog musik i alla tillfällen. Så sjukt bra texter, asball musik, hela hon är ball och bra och man blir bara helt palaryserad eller vad det nu heter. Sofia om du ser det här, kan du berätta hur det stavas, du brukar alltid tro att du är så bra på sånt :D Men nu ska jag gå och dricka mjölk, sen bloggar jag mer senare. Är så jävla trött just nu. Och så ska jag kolla på Håkan Bråkan emellan också!


Äckel-trendslavar

jag är sjuk. hatar att vara sjuk. lixom, värsta helgen och grejer man planerar tusen saker.
sen kommer man hem och typ orkar inte ens öppna dörren. woha!! men jag har ätit lika mycket piller som en nittioåring gjort under sin livstid så jag är typ redan bättre. 1 poäng till mig.

jag har kommit på att nästan alla som bloggar skriver om mode. det är typ jättetråkigt.
och mode, det är bara en sak. om 10 pers skriver om mode blir det 10 precis lika dana sidor.
det är i brist på fantasi. mode är nog det tråkigaste intresset som någonsin funnits och kommer finnas.
nu ska jag göra en egen lista, för jag är fett otråkig och så :D

om man är trendslav ska man inte se det här som en trendlista!
1. häng
2. raggsockor
3. nitskärp såklart! alltid
4. kaffe (te är ju typ barr och andra äckliga saker man stoppar i sig om man är dödssjuk)
5. stora jätte odiskreta hörlurar
6. avskavt naggellack
7. stora mössor som täcker allt, räddar vilken dålig hårdag som helst :')
8. havremjölk, det är gott - faktiskt! (i kombination med raggsockor är det ännu godare)
9. hårsprayx2000 och världens morgonfrilla!