farväl!

snowb

nu drar jag till lofdalen med min snowboard och min emil i en vecka. kommer hem den 3 eller 4 mars. längta inte efter mig för mycket nu bara! och jag nås på mobilen. sofia är bäst och kommer sakna henne osv. ehm.. mja, over and out!

sally mann

sally mann

älskar sally manns bilder! dom är helt underbara. hon fångar barn på ett otroligt speciellt sett och alla hennes bilder står verkligen för uttrycket "en bild säger mer än tusen ord". favoritfotograf till hundra!

spears

BSpears

alltså, det kan inte vara lätt att vara britney spears. kan inte någon i hennes omgivning bara ta henne till en psykolog eller liknande? hon kan inte må bra i sin sitvation. allt som tidningar skriver och säger kanske inte är till 100% sant, men det är antagligen en jävla press att leva under sånna omständigheter. hennes hår rakades ju nygligen av för välgörenhet. det ska säljas och pengarna ska skänkas bort. många tidningar vill ge miljonbelopp för håret, inte för välgörenhetens skull, utan för att testa håret och utifrån det ta reda på om britney gått på droger. bara en sånn sak. lämna människan ifred!

P3

P3 hade ju sin prisutdelning för någon vecka sedan och jag skulle slänga upp hur jag skulle röstat då, men jag glömde bort det helt och hållet. så det kommer här, lite för sent med never mind. enjoy!

Årets Nykomling
[ ] Asha Ali
[ ] Salem Al Fakir
[ ] I'm From Barcelona
[x] Veronica Maggio
[ ] Sebastian

Årets Manliga Artist
[ ] Darin »Break The News«
[x] Håkan Hellström »Nåt gammalt, nåt nytt, nåt lånat, nåt blått«
[ ] Max Peezay »Discokommittén«
[ ] Petter »P«
[ ] Timo Räisänen »I'm Indian«

Årets Låt
[ ] Basshunter »Boten Anna«
[ ] Veronica Maggio »Dumpa mig«
[ ] Mando Diao »Long Before Rock'n'Roll«
[x] Snook »Längst fram i taxin«
[ ] I'm From Barcelona »We're From Barcelona«

Årets Kvinnliga Artist
[x] Marit Bergman »I Think It's A Rainbow«
[ ] Veronica Maggio »Vatten & bröd«
[ ] Lisa Miskovsky »Changes«
[ ] Linda Sundblad »Oh My God«
[ ] Anna Ternheim »Separation Road«

Årets Grupp
[ ] Fibes, Oh Fibes! »Emotional«
[ ] The Knife »Silent Shout«
[ ] Mando Diao »Ode To Ochrasy«
[x] Snook »Är«

Guldmicken - Årets Live
[ ] In Flames
[ ] The Knife
[ ] Mando Diao
[x] Snook
[ ] Anna Ternheim

face transforming

hittade en rolig sida där man kunde göra om sig själv. prova du också! http://www-old.cs.st-andrews.ac.uk/~morph/Transformer/

orginal


jag som konst, manga och apmänniska, hehehhe

amanda lepore

amanda lepore

säg mig bara, är den här människan snygg? jag skulle inte tro det. det ser ut som en grottmänniska, straight from stenåldern som har kommit till våran tid med fel stylingteam. eller?

penis

yo. jättetröttaste illamåandeste ema som pratar! jag har haft världens längsta dag. plus teater mellan 5 och 9 och jag kan knappt hålla mina ögon öppna för tillfället, och jag är hungrig, har magknip och ont i princip alla andra resterande saker på min (stackars) kropp. kommer bli lite bloggande framöver eftersom att jag imorgon ska till stan med crackhoran och gå på teater. på lördag måste jag packa och kirra massa grejer och hämsta snowboarden och sova hos emil. sen drar jag till fjällen. kanske hinner skriva mera sen. peace!

t-shirts

t-shirts

min största svaghet - tshirts med tryck

cory kennedy

cory kennedy

okej folket. det här är min stilikon! det är inte nicole richie, det är inte lindsay lohan, det är inte kate moss och det är inte sienna miller. det är självaste cory kennedy! jag fullkommligt avgudar den här bruden. hennes smak för galna kläder och hon vågar ta ut på alla svängar. love her!


dresses

dress for sucsesse

oh my. jag fick spasmer när jag surfa in på www.topshop.com och hittade typ 3985296 klänningar som jag skulle vilja ha! jag behöver verkligen klänningar, speciellt eftersom jag ska till florida om lite runt 60 dagar.. och så har jag aldrig varit en flickflicka utan en pojkflicka, så har aldrig lixom suktat efter klänningar, men det finns så coola nu! älskar alla med färg och dom som är lite crazy. dags att kirra!

yes please

summer shoe

åh herren min skapare! heheheh hittade typ jordens snyggaste sommarskor. topshop 18$ (typ gratis!) dem fanns även i turkost, ljusblått och cerise. men gul-fan som jag är skulle jag lätt inte banga på dom här skorna. alltså mumma, skulle fan passa till allt, enkla och lixom.. aa så jävla perfa.

nelly furtado

nelly furtado

will you marry me?

idiotförklarat

"SÅ söt bild på Nicole. Älskar den vita tröjklänningen som sitter så bra på henne"
citat från en annan bloggare. på bilden är det ett benrangel så kallat nicole richie. på sig har hon något som liknar en stor vit t-shirt jag själv skulle valt att sova i. hur resonerar man när man tycker att något sitter snyggt på en anorektiker? jag förstår inte ens. ingenting sitter snyggt på en planka, och deras vikt är inget att skämta om. man ska inte påpeka att något sitter snyggt på någon som har viktproblem, dom kan få för sig att dom bara är snygga så smala och så vidare. tänk efter lite!

skijacket

ski

jag behöver verkligen en skidjacka. eller snowboard men typ samma sak. men grejen är att när jag är och letar efter det hittar jag aldrig någon bra och det blir alltid uppskjutet till nästa år eller i alla fall tills nästa gång det kommer snö och lala. men nu, den här alltså! ge mig pengar eller ge mig den där och jag kommer slippa prova snowboardjackor typ 50% av mitt liv. puss va

hjärtliga muffins

hjärtmuffins

alla ♥-ans dag muffins såhär lite för sent. 10-15 st

2 ägg
3 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
4 msk kakao
1 1/2 dl vetemjöl
1 dl smält smör
En skvätt mjölk
Vispgrädde
Hjärtdekoration (fungerar även utmärkt med gelehjärtan eller annat fint godis)




Rör ihop allt utom grädden och dekorationen i en bunke och häll smeten i formarna (strö gärna lite ströbröd längst ner i formarna innan). Grädda i ugnen på 200 grader i ca 15 minuter. Ta ut och låt svalna, lägg sedan på grädden och dekorationerna. Stoppa i kylen - klart!

desperata hemmafruarna

dhw

nu ska jag göra te och sätta mig med filtar och alla kuddar jag kan hitta i soffan och titta på desperate housewives och christine efteråt om jag orkar. känns som jag ska skämma bort mig rejält nu efter världens kallaste dag. och så fick jag IG på matteprovet och jag känner mig sådär lagom på G.. men ville bara komma till att desperate housewives slår fan alla serier kom jag på? slår till och med OC! dhw är spännande, jämnt! och det blir aldrig tråkigt och det händer saker hela hela tiden. samtidigt som allt döljs sådär tv & filmsnyggt bakom snygga ansikten och perfekta hus och lala. love it!

smoothie

smoothie

blir så jädrans frusen på mornarna när jag dricker smoothie. fan, det är ingen riktig vintergrej det där inte. desutom gör det inte saken bättre att det börjat snöa igen. kan det inte bara bli vår och varmt snart? fan, mitt ansikte flagnar, jag fryser, blir förkyld och jag vet inte allt vad det är. ge mig en smoothie som värmer mig från insidan maybe, och jävligt bra väder. annars kan det lika gärna vara..

hög midja

hör och häpna, men jag börjar gilla hög midja! phett coolt att ha tex byxorna under och en t-shirt med asballt tryck. skulle lett inge banga på det och jag tror jag ska ta och invester ett par högmidje-shorts!
det kan man typ ha både i skolan och när man ska vara snyggve. får bli nästa månads kirrning!

hög midja

family portrait

pink - family portrait
You fight about money, bout me and my brother
And this I come home to, this is my shelter
It ain't easy growin up in World War III
Never knowin what love could be, you'll see
I don't want love to destroy me like it has done
my family

Can we work it out? Can we be a family?
I promise I'll be better, Mommy I'll do anything
Can we work it out? Can we be a family?
I promise I'll be better, Daddy please don't
leave

Daddy please stop yellin, I can't stand the sound
Make mama stop cryin, cuz I need you around
My mama she loves you, no matter what she says
its true
I know that she hurts you, but remember I love
you, too

I ran away today, ran from the noise, ran away
Don't wanna go back to that place, but don't have
no choice, no way
It ain't easy growin up in World War III
Never knowin what love could be, well I've seen
I don't want love to destroy me like it did my
family

Mom will be nicer
I'll be so much better, I'll tell my brother
Oh, I won't spill the milk at dinner
I'll be so much better, I'll do everything right
I'll be your little girl forever
I'll go to sleep at night

hur måga barn går igenom skilsmässor under sin barndom? jag tror det är allt för många. och jag var en av dom, och texten är some deep shit om man vet vad det rör sig om..

gröt

idag har jag varit hemma och varit sjuk. hade feber imorse + att jag mått jätteilla hela dagen.
men i alla fall, när jag skulle käka runt  2-3 tiden fanns det bokstavligen ingenting hemma nästan.
jag slänge ihop havregrynsgröt men det kändes extremt tråkigt. men jag kom på ett nytt recept!
det blev svingott faktiskt.

1 grönt äpple
1 msk honung
kanel efter smak
ca 3 dl vatten
ca 3 dl havregryn


koka upp havregrynen + vattnet. skala bort skalet från äpplet och riv det så länge. rör ner det i gröten.
lägg upp på en tallrik, ringla över honungen och avsluta med kanelen. MUMS :D

lipfusion

lips XXL


skulle vilja prova den här på min överläpp. min underläpp är ju som bekant gigantisk. så det skulle vara lite nice att ha en större överläpp + att jag vill ha en tydligare läpplinje. någon som vet vart den finns + pris?

britneys nya stil

britney nohair

bilder som denna har läckt ut över hela världen. en rakad britney. ingen har sagt något posetivt, endast att hon just nu verkar ha problem för tillfället och att hon borde styr upp sitt liv. har man problem för att man gör ett beslut att raka av sig håret? skulle inte tro det. och hon har väll väldigt mycket mindre problem nu än om man jämnför med innan? jag tycker i alla fall att you go girl som vågar gå emot strömmen!

top model

top model

yey, äntligen nya avsnitt utav top model! och en chans att se på det också. har ju krockat med OC innan.
en grej jag undrar över är däremot hur dom tänkt när dom valt modeller. jag gillar bara tre stycken. dom två första i tredje raden och den andra i andra raden. helt sjukt, annars brukar jag typ gilla alla och kan aldrig heja på någon för jag vill att alla ska vinna. menmen. och så tyra banks! denna underbara kvinna!

car bag

bag car

oh my. måste vara den sötaste och häftigaste väskan jag sett på länge.
älskar alla fordon, den blir lite barnslig, samtidigt som att den är lite påsig och ball på samma gång.


MAC spring collection



MAC barbie

MAC lanserar till våren en ny sminkcollection, inspererad av barbie. vet inte om jag gillar det speciellt mycket. kommer inte väldigt många tjejer som desperat försöker passa in, göra allt för att se ut som barbie-idealet? är barbie-idealet ens hälsosamt och bra? ibland undrar jag nästan vart världen är på väg när man kommer ut med en hel kollektion "barbie smink". fan, vänd er till 5-åringar istället för unga.

manligt & kvinnligt

det här med tjej och killgrejer. om man är tjej och kanske använder manlig parfym, då är man pojkflicka eller lesbisk? är man kille och använder tjejparfym så är man flickpojke eller bög? det har fan inte med den sexuella läggningen att göra. jag tycker endast det har med smak och personlighet. och folk dömmer varandra så grovt. sluta upp med det. vart leder det någon stans?

H&M

idag var jag in the city med bästa vän. köpte present till emil först och främst - love dices. mahhah hoppas dom ger lite glädje för båda oss tihi :> men det jag vill komma till är att fan vad jag behövde skämma bort mig. jag köpte body butter (som både luktade underbart, och var underbart), ansiktsmask och bodyscrub. ansiktsmasken var inte alls med aloe vera som sofia lurade mig. den var med kaktus och jasmine och mass a andra superblommor. den blev typ jättevarm när man hade på den och min hy is in heaven nu. plus att jag luktar godis av body butteret. lovely.

body butter "like the sun" - 29:-
kaktuk&jasmine ansiktsmask - 19.50:-
båda från H&M

namn

om det är något jag ofta tänker på så är det namn. namn säger mycket. man heter oftast just det man heter för en anledning osv. hehehe så tänkte bara lista mina fyra favoritnamn, tjej & kille. enjoy!

tjejnamn (oordning)
bell
vilma
nicolette
my

killnamn (oordning)
emilio
benjamin
zackarias
isak


behov



jag håller ju för tillfället på att försöka lägga mitt extrema kaffedrickande på hyllan. jag drack en kopp på morgonen, köpte ibland på vägen hem, plus en när jag kom hem, en efter middagen och två koppar efter i princip. egentligen får jag inte ens dricka kaffe eftersom jag har migrän och den kan till och med försämras av kaffedrickande. me jag har inte druckit kaffe på.. vad äre.. 1 månad kanske? jag försöker lära mig att dricka typ allt te, och så dricker jag ett stort glas med varm mjölk + en msk honung varje kväll så blir jag inte lika sugen, congratz till mig och en puss till
mig själv lite för att jag faktiskt lyckats rätt bra!
teh

mja

hur många läser min blogg egentligen?

valentine

är det inte helt sjukt att två personer kan tycka om varandra. jag tycker om just han, och han tycker om just mig. hallå, kolla hur många människor det finns på jorden lixom? det är ödet, folk kan inte gå och säga att dom inte tror på det. man gör ju allt i ödets väg, utan att man vet det. jag tror verkligen att det finns nångot öde. något förbestämt. för allt händer ju av en anledning. och den anledningen måste vara ödet.

anyway, tänkte lite på det idag när jag spenderade alla hjärtans dag med älskling. inget firande så, ska ju fira på fredag.. det kommer bli feting nice. och nu ska jag inte skriva en roman om hur mycket jag älskar honom, kort sagt - tack så jävla mycket att du vill vara en del utav mitt liv.

sommar

jag behöver sommar badly just nu. tänk att gå i flipflop, kort byxor och linne, utan smink, solblekt hår, otorr hud, nybadad. fan så jävla härligt. sitta och grilla på gräsmattan, sova utomhus och titta på stjärnona, cykla till stranden i bara bikini, sola på bryggan, åka båt, fiska på kvällen, plocka smultron, sitta på taket, dra upp potatis, plocka hallon och krusbär bland huggormar, äta utomhus, prata i telefon på terassen, jogga, försöka få in sändning på tv:n, måla husen, titta på moln, hoppa studsmatta, midsommar, allt allt allt!

finns det ärligt talat något bättre än svensk sommar? skulle inte tro det. allt är perfekt, ute på landet, ingen telefon, ingen tv, bara jag och allt jag mår bra av och det är så jävla nice. langa sommar!

boobs

boobs

vad är grejen med bimbos som utan tuttar låsas ha världens sjävlförtroende? dom säger att en kvinna är vacker bara hon har självförtroende och vågar stå för allt. visst fan stämmer det! men hur mycket menar dom det på en skala? just det uttrycket har i princip paris hilton patent på. dagen efter ser man henne vifta med fejktuttar. samma sak med jessica lindgrej från big brother. det första hon sa när hon gick in var "bröst" och samma sak när hon kom ut. sen låssades hon antagligen för pressen att hon skulle donera den summan brösten skulle kostat, till välgörenhet. några månader senare - tuttar. väx upp!

gwen stefani

gwen stefani

är det någon jag är grymt faschinerad utav så är det gwen stefani. hon är inte bara sjukt vacker, hon är en otroligt härlig människa också. hennes stil, hennes musik smak och hennes attityd. hon gör precis som hon vill och anpassar sig inte efter alla andras åsikter. det tycker jag är rätt viktigt tycker jag, för vart fan i livet ska man komma om man bara tofflar efter alla andras åsikter? gwen stefani är ideal i tell you.

usch, tidigt imorgon!

imorgon bär det av till järvsö klockan sex. ska fan försöka lägga mig 10. vet ju redan nu att det inte kommer gå, och om det går så kommer emil ringa och väcka mig runt 1 eller 2. menmen, man kan ju alltid sova på bussen med hörlurarna som sälskap. ska åka skidor fan, skulle åkt snowboard, men varför inte är en lång historia. nu ska jag påminna amanda att hon ska ta med sig skidglasögon till mig. puss på valfri skinka!

the real thing

gwen stefani - the real thing (världens finaste låt, läs texten nogrant)

I've seen your face a thousand times
Have all your stories memorized
I've kissed your lips a million ways
But I still love to have you around

I've held you too many times to count
I think I know you inside out
And we're together most days
But I still love to have you around

You're the one I want and it's not just phase
You're the one I trust, our love is the real thing

Don't go away
My love (my love)
I want you to stay
In my life
Don't go away
My lover (my love)
I'm happiest when we spend time

You're a salty water ocean wave
You knock me down, you kiss my face
I know the storms will always come
But I still love to have you around

Heaven knows what will come next
So emotional, you're so complex
A rollercoaster built to crash
But I still love to have you around

You're the one I want and it's not just phase
You're the one I trust, our love is the real thing
Don't go away
My love (my love)
I want you to stay
In my life
Don't go away
My lover (my love)
I'm happiest when we spend time (it's only you and I)

It's you there when I close my eyes
And you in the morning
I never thought you'd still be mine
Or I'd really need to have you around

Don't go away
My love (my love)
I want you to stay
In my life
Don't go away
My lover (my love)
I need you, you're my love supply

Don't go away
My love (you're my love supply)
I want you to stay
In my life (every day, every night)
Don't go away
My love (you're my love supply)
I need you, you're my love supply

läget nu då va

gubbar och gummor, har inte uppdaterat mycket alls på senaste tiden. grejen är att jag inte alls sitter vid datorn så som jag brukar, och jag känner inget behov av att logga in på allt varje dag. jag har ett liv, ett intressant sådant. och jag har så mycket energi och får spring i benen av att sitta vid datorn i 20 min. så mindre bloggande kanske, men ska göra så gott jag kan. kanske inte lika mycket med bilder och så, för det är dom inläggen som tar tid. men mycket åsikter i guess, då behöver jag bara skriva.

tant ema

kommentarer

får en del anonyma kommentarer. jag gillar inte det om jag ska vara ärlig. jag känner mig som ett offer när det finns folk som sitter och läser om mitt liv, för att sedan kommentera att jag skriver en bra blogg - anonymt. hallå, jag hänger ut mig själv och jag kan inte ens få ett namn. bättring! :)

fynd

idag var jag på lunch hos mormor och morfar. rätt skönt, har inte träffat dom på vet inte ens hur länge. men till saken, jag satte på mig morfars lurvtröja och stora tofflor och begav mig upp på vinden. sedär, en hel flyttkartong med kläder mormor skulle lämna in till second hand. jag hittade massvis :>

en röd skjorta
en vit herrskjorta
en gul blus
en korallrosa skjorta
en rödvit rutig blus
en ful rutig kjol

tog den rutiga kjolen för att jag fick värsta idén på hur jag kan sy om den :D annars får jag nog sy om det mesta för allt var några storlekar förstora, men oversize är ju nice så kanske skippar syandet endå.

playahead

playahead

jag har kommit på att playahead suger. man döms bara hela tiden. man döms efter team, man döms efter sin musiksmak, klädstil, utséende, dagboksinlägg, hur många gb man har, om man har vip eller inte och jag vet inte allt vad det är. det enda som var bra med pa var att man kunde snacka med kompisar man inte träffade så ofta. men det känns som telefon och sms är mognare och i guess att efter 5 år som trogen playaheadare så får det fan ta och taggas ner lite :D

tampa

hehehe nu är resan till tampa på floridas kust bokad. drar den 30 april och kommer hem 21 maj. de ni. eller. jag måste ju få ledigt i skolan och så och lala, men det borde jag huh? missar valborg igen, det är lite synd eftersom jag älskar det. men men, bättre florida än en stor jävla eld eller? peace out

müslimuffins

bakade frukostbröd idag. lite roligare i muffinsformat, yey.

12 st stora
6 dl rågmjöl eller dinkelmjöl
3 dl valfri müsli
3 tsk bakpulver
1 tsk salt
2 ägg
4 dl filmjölk
1½ dl rapsolja

blanda mjöl, müsli, bakpulver och salt i en stor bunke. vispa ägg, filmjölk och olja och rör ner det i mjölblandningen. rör bara tills allt är blandat, man ska inte röra för mycket. fördela i smorda muffinsformar. grädda i nedre delen av ugnen på 200 grader i ca 20-25 minuter. låt svalna på galler.

kallt

gud vilken ångest jag hade över matteprovet! skönt att det är över nu va.. det var sjukt lätt mvg fråga med gåsar och ägg och i guess att mr.turner måste haft hjärnsläpp när han ansåg att det var en passande mvg fråga. nvm, ju lättare desto bättre i guess?

shit vad kallt det blivit föresten. oh my, trodde det var vår ju. det fanns ingen snö igår plus att det var fisvarmt :o , och idag när jag vaknar är det tusen minusgrader och snö. alltså ledsen.

strawberry

den här dagen måste gå till världshistorien! jag hittade nämnligen.. ETT GOTT NYTT  TUGGUMMI! woho. det är sånna dära små som brukade kosta 50 öre på pressbyrån, men som nu kostar 1 krona. dom hette strawberry splash. dom var jätterosa, jättemjuka, smakade superjättegott, och det var lagom stort för bubblor, och det blev inte hårt eller jättemjukt som tuggummin ibland blir när man tuggat dom för länge. shit, ny favorit!

Camilla



camilla
jag saknar den här bryden massvis
men jag ska träffa henne på tisdag, woha!


tyra banks

tyra banks 2tyra banks

värt att läsa i guess

om det finns någon idealkropp så är det nog tyra banks. hon är naturlig, hon har kurvor, inte för smal, inte för tjock, lagom lång. alldeles jättesnygg. hon är hälsosam och hara inte fobi för vikt eller vad hon äter och lala. att ha tyra banks som ett ideal skulle vara bra. något helt annat än att se upp till kate moss eller typ någon anorektisk modell som ever på en halv tomat och ett glas vatten om dagen. desutom är hon en grymt bra person. hon bryr sig om andra människor och lever inte bara på sitt utseénde som man lätt gör när man är modell. aa, kom till saken tänker alla nu. men jag vill bara komma till att man inte behöver vara smal som en pinne och att man inte behöver vara perfekt och ha slät hy bara för att vara en bra människa. learn from it.



BJs lipbalm

ska bara tala om en sak för alla rikemansbarn som älskar ben&jerry's. det har lanserats som lipbalm! finns endast i usa än så länge, men jag antar väll att det kommer komma till sverige innom en snar framtid. och alla som ätit ben&jerry's, älskar det. så jag antar att lipbalm kommer sälja lika mycket som glass säljs en varm sommardag. hehehe lite fyndigt sådära.

BJs lipbalm

american idol

american idol

yes, american idol börjar snart på tv4. jag gillar inte självaste programet, men jag älskar, verkligen älskar alla auditions med alla blåsta, roliga, talanger, idioter och vad det nu mer är. och så älskar jag simon. han är så jävla taskig  att man skrattar. i tell you, att american idol är nöje på högsta nivå!

februari

i februari:
ska jag blondera mig igen! huvva, trivs inte alls som brunett, vill egentligen inte vänta, men men.
ska jag köpa en ny kamera. en system, tror jag har råd med det nu. om jag hittar en billig.
ska jag åka till järvsö! woho, har inte åkt skidor eller snowboard på hundra år
ska jag palla mig iväg till flottsbro om jag hinner
ska jag sova i skolan
ska jag ha världens bästa alla hjärtans dag!

horoskop

skorpion

shit, det stämde så jävla bra..

love is in the air

showuloveme

satte ihop ett rätt så skitfult kollage inför alla hjärtansdag. mest för jag tycker att det är världens härligaste dag! alla tycker det är töntigt att man överskattar alla hjärtans dag, men det är en dag när alla får känna sig omtyckt för hur man är och man får och ger uppskattningar. men det här är i alla fall det jag skulle vilja ha. inte riktigt precis, men på något ungefär.  kanske sätter ihop ett liknande kollage för killar också. men jag lovar ingenting, men antaligen någon gång i brist på tid. hittade det mesta på www.fredflare.com

beach 2007

alltså man blir så jävla less på allt snack om beach 2007, och att idealkroppen är typ benrangel. allt handlar om vikt. är man inte smal så duger man inte. smal är lika med smart, framgångsrik och duktig. tjock lika med osmart och dum. idag så såg jag vasas nya reklam för sina knäckebröd. en bild på en bikini över texten "lugn, du hinner". sen en bild på ett knäckebrödspaket. så jävla löjligt så det inte finns. tycker dom man ska leva på knäckbröd i ett halvår bara för att vara slimmad när man ska steka i några veckor? fan, jag tänker ta på mig bikini om ett halvår oavsett om jag levt på knäckebröd eller inte.

hy

perfekt hy