Text ifrån Bloggkommentatorerna

"Just nu är Kenza i färd med att planera inför nästa Tokio Hotel-resa. Hon tänker då undvika att göra de misstag hon gjorde den här resan.

Ärligt talat, det gick ju inte så bra. Om man bortser från det där att hon sumpade chansen att få träffa bandet backstage (jag antar att det var det som det missade telefonsamtalet skulle leda till, annars vet jag inte vad...) som ju trots allt var en bonus utöver det vanliga. Om man alltså bortser från det, så begicks det ju en hel del nybörjartabbar under Hollandsbesöket.

-Att inte ha pengar på mobilen, "för vem ska vi ringa?". Kanske varandra om man kommer bort från varandra i ett främmande land? Bara som ett exempel.

-Att boka ett dyrt hotell som man för det första knappt kommer att spendera någon tid på alls, och som dessutom ligger väldigt långt från det stället man ska spendera tid på.

-Att sätta sig utanför en konsert för att köa i ett dygn utan mat och dryck. Kommentarer är ju fullständigt överflödiga. Kenza skriver själv att de var dumma. Ännu dummare att tänka på att de faktiskt gjorde sig besväret att packa med sig en stor Sverige-flagga. Istället för mat.

-Efter konserten går de åt fel håll till hotellet som låg aslångt bort. Och hade inte pengar på mobilen för att ringa taxi...

Kenza funderar nu på om Mirre eller Nadia ska följa med på nästa resa. Jag föreslår att mamma följer med istället"

Kommentarer

Skriv här:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback