Julkalender


Jag har funderat lite.
Jag måste få in lite julstämmning i bloggen. Det är svårt, jag är inte riktigt specialiserad på att skriva om högtider eller liknande. Tvärt om. Jag lever mig in i dem så mycket, försöker slå rot i känslan och stanna kvar så länge som möjligt, så jag glömmer nästan bort att skriva.

Men någonting måste jag komma på! Jag är ju ändå en riktig julnörd i grund och botten. Jag följer julkalendern, ordnar fika i släkten varje advent, tar med mat på julafton, bakar, julpyntar en månad för tidigt, fyndar nya julgranskulor, insisterar på en riktig gran fast jag är allergisk och så vidare. Jag springer omkring på julmarknader och luktar glögg i en månad. På julafton är jag hes, trött och sjunker oftast ihop i en fotölj bakom julgranen.

Så fick jag en riktigt finurlig idé. Jag kan bjuda på riktigt tjusiga bilder i 24 dagar. För bilder säger mer än tusen ord och det kan nog bli helfestligt minsann. Ni kan önska ett motiv, vad som helst, så kan jag göra mitt bästa för att hitta en riktigt smickrande och fräsig bild!

Kommentarer
Postat av: Anonym

sv: tack, vilken fin bloggdu har

2008-11-29 @ 00:22:33
Postat av: elsy

hm okej... ja skulle vilja se något med gitarrer och sådant fint! eller kanske snöstorm vid en kyrkogård? :)

Postat av: Cornelia K

Hum.. Kanske på en julgranskula, också ser man speglingen av dig & din kamera i den?

Eller om du lyckades ta en bild rätt ovanför granens topp, så man liksom såg den uppifrån, och ser den vidgas, om du förstår.. hehe.

Det var nåt förslag iaf hoppas jag !

2008-11-29 @ 10:36:01
URL: http://corneliak.blogg.se/
Postat av: Anonym

Personer som skrattar

2008-11-29 @ 11:02:02
URL: http://carliings.blogg.se/
Postat av: sarah

julgodis!

det ser alltid så mysigt ut med nötter och knäckare till dem och marsipan doppat i choklad och allt det där, du det :')

2008-11-29 @ 11:13:53
URL: http://fotografism.blogg.se/
Postat av: nela

Hallå tjejen. Hur är läget med dig idag? Jag har länge tänkt skriva en rej om dig och länka din blogg. Det är okej va? Eftersom jag läser din varje dag och tycker den är så underbar! =)



Jag vet inte om du såg att jag gav bort lite grejer till en som gjort en god gärning? Den tjejen berättade om att hon brukar le mot människor varje dag osv. Då kom jag att tänka på dig, och den lille pojken som log mot dig och du var glad hela dagen sen? Sånt är så himla roligt att höra! =)



Hur som helst så hittade jag en grej häromdagen som påminnde om dig och jag skulle vilja skicka den till dig. Vågar du ge mig din adress på min mail [email protected]? om inte så kanske jag kan skicka den till nån ica eller nåt hos er där?



hoppas du får en rolig lördag



kramar Nela



ps.jag ska tänka på bild och önska också =)

2008-11-29 @ 12:26:45
URL: http://vrionela.blogg.se/
Postat av: nela

Jo, jag vet! En bild på ett gäng hippies, vid en hippie buss, med långt hår, tjejer o killar. stora glasögon, flätor, gräs, sol, inga skor, skratt. ja, det skulle min önskebild innehålla =)

2008-11-29 @ 12:28:20
URL: http://vrionela.blogg.se/
Postat av: mli

Jag vill se människor, med skratt och glädje!

2008-11-29 @ 14:39:40
URL: http://emiliez.blogg.se/
Postat av: nela

skulle du ta bilderna själv elle skulle du hitta en sån ibld? kliar mig på huvudet haha, fatta inte riktigt. eller gjorde jag? =)

2008-11-29 @ 22:32:35
URL: http://vrionela.blogg.se/
Postat av: miriam

väldigt tjusig bild

2008-11-30 @ 16:18:32
URL: http://wedgeheel.blogg.se/

Skriv här:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback