Dear diary

Dagboksutdrag 20/1 eftermiddag
I flera dagar. Bara runt i cirklar. Om och om igen.

Trycket bakom ögonen, fantasisystemet ur funktion och jag kan inte sova inatt heller. Det är någonting, eller kanske någon, i min hjärna. Som springer omkring, runt, runt, runt. Stör min sömn, stör min förmåga att vara vardaglig och skratta sådär klingande som jag brukar skratta. En klump i mitt bröst, en sten i min mage & jag känner att jag har blivit någonting som jag inte alls vill vara.

En ocean på mina klibbiga lakan, vet inte ens varför. Någonstans, en difus smärta som vill skrika, bryta sig ut och bara ställa sig på ett tak och berätta för hela världen att jag har varit så dum, men det är väl inte konstigt. Hela världen är sne och förvriden, jag vet inte ens vem jag är eller vem jag ska vara längre.

Jag vill så mycket men ingenting blir av. Vill älska alla och alla ska älska mig, men hur ska det gå? I flera dagar. Bara runt i cirklar. Om och om igen. Du är där, det skaver långt in, sår som läkt, men som fortfarande rivs upp när jag minst anar det. Behöver dig mer än vad du kan förstå. Behöver dig mer än vad jag älskar dig, och det är så himla mycket.

Springer jag bort från dig eller är det faktiskt från mig själv?

Kommentarer
Postat av: nela

Ema, du har skrivit så fint och är så duktig på att utrycka dina känslor. Jag finns om du behöver prata. Du kan skriva på mailen eller vad som helst.

Försök bara att inte tänka så mkt och var bara dig själv-inte som andra vill att du ska vara. Du är älskad och bra som du är. av många kan jag tänka mig och särskilt av oss läsare.

Postat av: sarah

det löser sig nog ska du se. på ett eller annat sätt.

2009-01-20 @ 19:13:26
URL: http://moviescript.blogg.se/
Postat av: The HansonSisters

Va roligt att du tyckte vår kommentar var lite speciell, det är alltid bra! har man inget speciellt att skriva kan man lite gärna skita i det! ;) hihi ha en mysig kväll söta du!

2009-01-20 @ 21:07:35
URL: http://hansonsisters.blogg.se/
Postat av: Caroline

oj, det var djupt. Men varken du vill det eller ej så kommer det solsken efter regn ;)

2009-01-20 @ 21:28:57
URL: http://carromeller.blogg.se/
Postat av: Jennie

Vad fint du skriver.. eller på ett sådär klingande sätt. vackert :) hehe

2009-01-20 @ 22:29:09
URL: http://unreal.blogg.se/
Postat av: Irene

Nydelig skrevet. Jeg forstår ikke helt hva som har skjedd. Det er sikkert ikke noe trøst i dette, men jeg håper det går bra. Det vil alltid bli bedre! Klem

2009-01-20 @ 22:42:25
URL: http://scytherr.blogspot.com
Postat av: nela

alltid!

tack för fina ord.

2009-01-20 @ 23:06:30
URL: http://vrionela.blogg.se/
Postat av: patricia

Den näst sista meningen läste jag idag när vi gick igenom nationella provet i svenska. (jag ber om ursäkt för att de inte klingar i samma situation) men jag tyckte det var så himla fint!

2009-01-21 @ 22:36:44
URL: http://prodigal.blogg.se/
Postat av: niina

rakt in i hjärtat

2009-01-28 @ 16:18:26
URL: http://niinaropponen.blogg.se/

Skriv här:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback