Du tillhör mig


143668-4

  Beskrivning:
   Alice drabbas av den stora passionen. Adams isblå ögon fångar hennes tvärs över ett övergångsställe
 - och Alice är som hypnotiserad.
Hennes trevliga och invanda liv med sambon Jake är inte värt någonting längre. Ingenting smakar, doftar eller lockar henne längre. Förutom Adam.
Alice ger sig hän åt passionen. Hon är både skräckslagen och längtande inför de hemliga mötena med Adam. Hon har aldrig upplevt något liknande ...
Adam vill att deras kärlek ska vara viktigare än allt annat och kräver fullständig hängivenhet. Det går så långt att Alice börjar tycka att Adams ägandebehov är sjukligt. Men hon kan inte hålla sig ifrån Adam- han är som ett gift i hennes blod.

Alla varnar Alice för hennes vettlösa passion. Hennes vänner undrar vem Adam är och varför han är så hemlighetsfull. Men Adam vill inte berätta om sig själv. Han säger att det förflutna inte påverkar deras kärlek. Hans vägran gör att Alice börjar forska i hans bakgrund. Det hon får höra om Adam gör henne obehaglig till mods. Adam söker faran och den fullständiga upplevelsen, och han förväntar sig samma hängivelse hos sina kvinnor. Han har haft många kärleksförbindelser – och samtliga har slutat olyckligt. Om kvinnorna inte lever upp till hans krav lämnar han dem, och de som lämnat honom ... försvinner.
Vad ska Alice ta sig till? Hon älskar Adam, hon har brutit kontakten med familjen och alla vännerna. Hon har bara Adam kvar - och han kan vara en mördare…

Det här är den bästa bok jag läst. Den innehåller allt som en bok ska innehålla. Den är varken lättläst eller svårläst,
bara alldeles lagom :> Den är jättespännande, jag har läst den 3 ggr och varenda gång vill man bara fortsätta läsa.
Tycker att alla borde läsa den, det är verkligen värt det! peace

Kommentarer

Skriv här:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback