bye peanuts!

nu pyser jag till pappa, där internet still is paj. sen imorgon flyger jag till florida. jag ska försöka skriva när jag har tid, men räkna inte med mycket. kommer hem den 23 maj! sluta inte läsa, läs gammalt och maila mig om ni vill! (emawiksten@hotmail.com)

ta hand om er, tant ema

ny planet

europeiska forskare har upptäckt en ny planet utanför vårt solsystem, där förutsättningarna för att det ska finnas liv är stora. planeten, vid namn 581 c, har samma klimat som vår egen, och det tyder alltså på att det borde finnas vatten. finns vatten så finns det liv? alltså lite scary om det verkligen finns liv. men som sagt, man kan inte åka dit pga att det är way to long, men jag vill gärna veta mer. håll mig uppdaterad please!

143091-1244

Bild:
Aftonbladet

buzzador baby

"Nu lanseras Malaco Truly med 30% mindre socker, färger från naturen och äkta fruktjuicer. De vill att jag ska bjuda mina vänner på fräscha Malaco Truly med riktiga fruktjuicer och mindre socker!"oh yes i'm in! muhahahahah godis till mig :> erkänn lite avis?

 


since 1/12-2005

HEJHÅ! i'm back, men ska typ dra till andra sidan jorden om några timmar så förväntar er inte massor. jag har precis kommit på att säga hejdå är det värsta som finns. och när jag sa hejdå till emil kändes det som att jag åkte hem halv. därför, baby, så ska jag ladda upp massa onödiga bilder, så jag kan logga in när jag sitter vid poolen i miami och titta på dig, och sakna dig. ses snart honey!image269


dagens käk

frukost: en tallrik yoghurt vanilj/jordgubb, två grova skivor bröd med m. ost, skinka och sallad.
lunch: havregrynsgröt med honung och äpple, en skiva grovt bröd m. pepparskinka & sallad.
mellanmål: banan och en barnmatsgröt (annanas, mango och kiwi) JÄTTEGOD FAKTISKT!!
middag: tonfisksallad + efterrätt: barnmatsfruktpuré (ja jag har blivit barnmatsberoende)
under dagen: ca en näve vindruvor, 3 äpplen, en kopp grön te
motion: cyklat ca 20 min, gått ca 40 min och gymmat 45 min, woho!

nu håller jag på att skita på mig :> puss puss

over the rainbow

image257
okej alla som känner mig ser redan nu att detta är ema-inlägget no.1. jag, färg, fantasi och regnbågar är ett lixom. jag ska tala om för er att mitt liv utan färg skulle inte vara något liv. jag har nästan bara färgglada kläder och jag tycker att färg finns för att sprida glädje. och hey! varför inte använda färgen på alla hundratals sätt till alla hundratals olika saker när man kan? skulle lätt inte banga på halsbandet och de svarta skorna. inte något av det andra heller för den delen :D

humor

image256
dagens bild, lätt! haha

btw, jag publicerar massa inlägg nu när jag har tillgång till internet så ni har nått att läsa tills nästa gång. visst är jag alldeles för snäll? :)

lily is the new black!

image255
kan man annat än älska lily allen? hon är glädje, hennes musik är glädje, man blir glädje! älskar hennes nya låt alfie, och videon är helt underbar. check it out ;>

inget internet

hejhå. tyvär så krånglar bredbandet hemma hos pappa så jag kan tyvär inte vara inloggad och skriva så ofta. kommer försöka uppdatera när jag är hos mamma på onsdag och hos emil. så det blir lite tomt framöver. sluta inte läsa, för det kommer det kommer.. ni kan ju roa er med att läsa gamla inlägg vetja! puss puss puss puss puss!

svar till elin

"hejdu, jag undrar hur man märker magkatarr?"
det är nog olika, men för mig började det med att jag kände mig förkyld, typ fick kallsvettningar och kände mig febrig. sen själva magverken kommer oftast i samband med måltider, man får kramp, illamående, kväljningar m.m.  smärtan man får gör väldigt väldigt ont, och man bör gå till en läkare och få medecin för detta, eftersom det inte går över av sig själv (inte innom 2-3 månader i alla fall), och så länge orkar man inte stå ut. magen är extra känslig för stark och kryddad mat, sura grönsaker och frukter (t.ex tomat och apelsin), hårdsmält mat m.m under tiden man är sjuk. man bör endast äta pasta, ris, potatis, fisk, banan, yoghurt, dricka te och andra saker som är milt för magen.

todays

frukost: havregrynsgröt med krossad mandel och hunung, en knäckemacka/solrosskiva med 3 magra skinskivor.
lunch: en kiwi/jordgubb/banan barnmatspure (har man magkatarr så har man), 1 banan, lite mandlar
mellanmål: ca 2 dl naturell yoghurt
middag: rissoppa + lite kyckling, 1 glas multijuice
under dagen: mandel, solrosfrön, 2 äpplen, 1 kopp grönt te, extra pastills licorice
motion: gick till tåget och hem från tåget (ca 25 min samanlagt), gjorde lite situps hemma.

teprovning

image254

tack gode gud för te alltså. nu när jag har magkatarr så kan jag ju inte (eller som sagt, bör inte) dricka kaffe. och mamma har laddat med massa te här hemma så jag verkligen inte dricker kaffe. och de älskade pyramidtepåsarna från lipton har lanserats med massor med nya smaker - i usa! men dom värkar typ supergoda och kan knappt vänta tills de kommer till sverige. några smaker: vanilla caramel truffle, white tea peach/mango och red tea straberry och passionsfrukt. kirra lite så fort det kommer huh!?

svar till anonym

nej, man får inte magkatarr om man äter dåligt (i sånna fall skulle jag vara så långt ifrån det som möjligt). magkatarr får man om man aldrig kan slappna av, stressar för mycket, har tvångstankar eller är orolig över saker etc. detta är någonting jag gör/har, jag vill vara överallt hela tiden och jag vill hinna göra massvis med saker på samma dag. jag har aldrig tid att bara sitta och t.ex rita, läsa, lyssna på musik, ta ett bad osv. jag har saker på g hela tiden, och desutom har jag mycket problem med vad jag äter osv (vilket leder till en hel del tvångstankar), och jag är orolig över mycket, som jag inte vill gå in på.

nu vill jag lämna det här för vill inte ha för mycket privatliv i min blogg. over and out.

gårdagens

frukost: liten skål yoghurt med müsli - frukt och nötter. ett glas proviva, en solrosskiva med 2 skivor mager skinka, 1 kopp grönt te.
lunch: havregrynsgröt med honung och kiwi. två solrosskivor med 4 skivor mager skinka + 6 paprika bitar
mellanmål: kaffe, ett äpple och en ruta mörk choklad
middag: kantarell-järpar och mandelpotatis (åt hos mormor och morfar), sallad, ett glas vatten
ätit under dagen: mandel, russin, extra drops licorice
motion: gick från spånga till mormor och morfar (tog ca 45 min). det var väll allt. har ju magsår så får inte överanstränga mig =/

magsår

alltså vem är jävla anonym? man kan inte vara anonym mot mig, jag blir så nyfiken :@
never mind. jag har fått extrem magsår och lever på piller nu. det beror nog på stressen med skolan och alla läxor. sen mycket annat också men det behöver jag inte gå in på. hoppas jag blir frisk tills jag ska åka i alla fall..

äter du tillräckligt till frukost?

många idag äter inte frukost för dom påstår att dom inte har aptit, inte är hungriga eller inte har tid att äta på morgonen. men frukosten är ju det viktigaste på hela dagen, och äter man frukost bör man ockå äta rätt frukost - och tillräckligt mycket. kolla om du äter rätt frukost på http://www.kolladinfrukost.se/ som är en sida gjord av special k.

image253

ny kategori

ny kategori folket! döpte kategorin till kropp & hälsa och den får innehålla dagens hur jag har ätit och motionerat. detta är något jag är intresserad av (hälsa, kost och form). så börjar väll redan nu då :D

frukost: naturell fil med müsli frukt&nötter, ett solrosbröd med 3% mager skinka.
lunch: ca 2-3 dl proviva (min mage alltså), majs&gurkblandnig me köttdfärssås
mellanmål: två mörka osötade bröd med mager skinka, valnötter
middag: kyckling, korn, grönsaks rattatouili och 3 glas mineralvatten
under dagen: tre gröna äpplen, mer proviva, latte, grönt te
motion: ca 80 minuter promenad samanlagt (har gått till och från emil/skola/tåg/centrum osv).

duscha roligt

"man duschar inte för att det är skönt - utan för att bli ren" - kolloledare 2006
inte alltid sant vill jag påstå, ehehhehe.

image251image252

hitade två roliga duschdraperier. duscha med klass med kristallkrona i duschen, eller duscha med inbyggd tjuvtittare. tyckte båda var asballa. hade nog föredragigt kristallkronan. finns hos
Catherine David designs som är en ny inredningskedja från nya zealand.

ledsen kise

image250

GAAAAH! fick ännu mer läxor idag. ska göra följande innan jag åker: geografi, allt som ska göras under terminen ska jag göra på en vecka inklusive prov (muntligt, tack snälla), biologi - några sidor kvar, halva mattehäftet, extra slöjd så jag hinner klart med min produkt. att göra när jag är där: biologiprojekt, läsa ut svenska boken (sandor slash ida), eventuellt läsa engelskabok, skriva varje dag vad jag gjort (engelska), resten av mattehäftet, okänd svenska läxa :D ehehheh hitilst vet jag det här. sen säkert massa mer spanska och skit också. sörj med mig.

svar till anonym

alltså anonymer.. jag förstår mig inte på dessa personer. den ena säger att jag är för självgod bara för att jag bara skriver om posetiva saker och är alldeles för glad - alltid. så när jag skriver om en seriös sak en gång så är jag för seriös och är osäker i mig själv.
 
självklart förstår jag att cho seung-hui var psykiskt sjuk. men man har aldrig aldrig aldrig rätt att ta någons eller någras (i detta fall 32) liv, även om man är sjuk (och det var i princip det jag ville komma till). det finns obegränsad mäng hjälp till psykiskt sjuka, och är man så sjuk att man mejar ner ett trettiotal människor, borde någon uppmärksammat att det fanns något hos cho seung-hui som inte var riktigt rätt. hjälpen borde kommit för länge sedan med andra ord. som t.ex hans videofilmer innan, som han skickade till NBC, men dom väntade med att skicka filmen till FBI. där finns en anledning till, dom tvekade. och jag skrev även en hel del om orsaken till varför han mördade massor med människor, jag sa aldrig att han gjorde det utan anledning. och att jag sa att han dödade för att han hade svårt att passa in, är för att det är teorin i alla undersökningar just nu. eftersom han inte tyckte han kunde passa in bland rika osv. det var alltså inte från min hjärna.

och hur en anonym kan påstå att jag är osäker innerst inne kan jag inte ens förstå hur man kan påstå. jag vet ju inte om personen ifråga känner mig, men jag tar inte åt mig det minsta eftersom jag är en väldigt stark person och jag vet om det själv. jag har hjälpt många och jag har gått igenom en hel del under mitt liv. jag får höra ofta att jag är stark och en bra människa, och jag tvivlar aldrig på mina åsikter eller hur jag är som person. att jag är osäker bara för att jag uttrycker mina åsikter är inte sant någonstans. och hur osäker är man inte om man inte ens kan acceptera andras åsikter?

dagens bild

image249
"ska man vara fin så får man leva pin" var det va?

neon


neon trenden har ju slagigt till på stort nu. synd synd synd för mig som vanligt. jag älskar ju färg och crazy saker, och hatar när saker som jag brukar vara ensam om blir mode. MEN, tydligen är neontrenden en trend som mode-nördar inte vågar haka på alltid. det är en trend för de mer "modiga", and yes that's how i want it.
image248
Tajts, Top Shop, ca 200 kr.
Klänning, Cristopher Kane, ca 15 000 kr.
Solglasögon, Top Shop, ca 210 kr.
Kjol, Fendi, ca 12 500 kr.
Skärp, Asos, 120 kr.
T-shirt, House of Holland, ca 700 kr.

dålig ema

image247

alltså åhåhåå :( jag som var så duktig och gjorde yoga varje morgon före frukost i 3 veckor (under praoen och lovet) men nu så orkar jag lixom inte gå upp tidigare innan skolan och göra. är jättebesviken på mig själv, eftersom jag vet att om jag bara kopplar av lite på morgonen så mår jag bättre än vad jag brukar på dagen.

well, jag är rätt bra på att verkligen sattsa under en period, för att sedan mer eller mindre lägga av med det helt. just nu tänker jag nog börja simma igen. men först måste det sparas till årskort på simhallen. får se hur det går..

namn från tv

gud vad det finns mycket fina namn, märker det när man kollar på tv. här är några från the television:

noelle (grey's)
adele (grey's)
gabrielle (dhw)
danielle (dhw)

heheh man ser typ lite tydligt vad jag gillar. men jag tycker att allt med "el/le" är jättefint. vet inte riktigt varför, det låter bara så jävla bra när jag säger det tycker jag. och när andra också säger det, haha. skitfint anyway. ska fan döpa mitt barn till adele om det blir en tjej ;>

ja tack!

image246
det här är allt jag behöver just nu. jävla plugg, jävla semester, jävla stress.

ledsen

jag vet jag vet jag vet att jag sugigt på det här med att blogga i några dagar, men skolan har ju börjat igen nu efter 2 veckors prao och 1 veckas lov, så har massvis att göra (eftersom jag ska till usa i ca en månad from den 30 april).

jag har tonvis med läxor just nu, och för att inte stressa ihjäl ska jag under den tiden jag inte gör läxor, försöka att inte sitta vid datorn eftersom man lätt fastar och så rinner tiden iväg och då hinner man inte med planerade saker. så bye bye alla läsare i guess :( ni kan ju älska mig lite och ha tålamod att titta efter inlägg? jag lovar att blogga lite varje dag i alla fall, om jag missar en dag så kan ni sörja för mig för då är jag in the middle off råpluggning.

blingat bajs

image245

laptop-väska

image244


jag trodde att den perfekta laptopväskan inte existerade. alla är så kontors-råttsvarning. men nu hittade jag en ascool ifrån Pink Lining som min laptop mer än gärna skulle vilja hålla till i.

ett tips är att man just nu kan tipsa om laptopväskor på Featuring.se och vinna ett par designerjeans!

boobs

alltså en grej jag inte fattar är vad folk alltid måste ha emot silikontuttar. ärligt, folk accepterar bröstförminskningar, men inte förstorningar? man kan ha lika mycket komplex för stora som små bröst.

det blir alltid världens disskutioner när typ linda rosings bröst spruckigt pga att de väger för mycket. alla dömmer, t.ex att hon är bimbo och bara tänker på sitt yttre när hon låter sina bröst bli så stora att de spricker. men när elita löfblad gjorde brösten mindre, var det ett smart val. det blev inte så mycket mer med det.

jag tycker båda är smarta val, vafan om man har stora bröst och lider, ska man ha möjlighet att göra de mindre. och har man små bröst ska möjligheten att få större också finnas. ingen jävla skillnad på mindre och större.

todays mood

första dagen i skolan idag på 3 veckor. lite skönt på något sätt, man behöver inte vakna varje dag och tänka efter vad man ska sysselsätta sig med, och jag behöver inte slösa pengar för att fika med kompisar typ varje dag heller. men i alla fall, har världens huvudvärk plus att jag bara sov mellan 3-4 timmar i natt, så vet inte om jag kommer orka blogga mycket.

anyway, drar till florida om 2 veckor, och är borta i 3½ vecka. hoppas att de samanlagt 5½ veckorna kommer gå snabbt, för just nu lever jag bara i en enda stor ångest och kan fan inte tänka på något annat.

världsgott

image242

this is me

ema i ett nötskal: kan aldrig använda samma kopp 2 ggr, vilket resulterar i att det står ca 43857 koppar på mitt bord, alla med samma innehåll, pluggar alltid till prov/läxförhör dagen innan, annars minns jag inte ett piss. ibland läser jag till och med igenom det på tåget på väg till skolan om jag inte orkade plugga dagen innan, läser samma meterotidning 2 ggr (tar en på morgonen, glömmer bort att jag läst den, tar en ny när jag åker hem), ringer alltid för tidigt eller försent till folk vilker resulterar i att jag alltid lyckas väcka någon, älskar småbarn för att småbarn älskar mig, måla, skissa, rita, färglägga, u name it! udda strumpor, två tankrämssmaker, sätter på radion det första jag gör på morgonen, tar alltid 53968 bilder på mig själv, men använder max 2, känner mig handikappad utan min mobil och mitt SL kort, skrattar åt nästan vad som helst, det bästa på dagen är frukost, tror på andar, horoskop och onaturliga väsen/krafter, är dålig förlorare när det gäller kortspel, fuskar alltid på andra spel, vill alltid ha rätt, tycker att brunetter är snyggast, köper jätteofta smycken - men använder dem aldrig, har alltid städat rum, för jag klarar inte av när det är stökigt (hemma hos andra, ja tack, men inte hos mig, då får jag ångest), hatar gymnastik, skulle heldre stanna hemma med alla vänner istället för att åka på en lång semester, älskar att ta hand om andra, vill någon ha kaffe så gör jag kaffe till dem, har någon ont i nacken ger jag massage, och mycket mycket mer..

skulls

image241
dödskallar som inredning måste varit det coolaste på länge. hooke me up!

armbandsfilosofi

image240
jordens ballaste armband. skulle lätt inte banga. finns hos asos.se och kostar 477:- och då kommer ju frågan. vem lägger näsan 500:- på ett armband, som man kanske tycker är snyggt i ca 1-2 månader, om man inte hinner tappa bort det, eller ta sönder det innan? way to much money att betala för ett armband som lika gärna skulle kunna göras själv, eller vara köpt på BR's smyckesavdelning.

bögdesign

guten morgen. råkade radera hela min design igen, så fick göra en ny nöddesign. skulle jättegärna vilja få hjälp att göra en riktigt snygg design, som jag kan behålla sedan. så om någon är på på att hjälpa så kontakta mig bara.

usch

image238
behöver jag säga något?

babyboom

visste ni att marcia cross, som spelar bree i desperate housewifes har gått och fått tvillingar. yes yes, fast hon är 44 så födde hon den 20 februari två flickor - eden och savannah. gillar namnen, speciellt savannah måste jag säga. kvinna med smak i can tell. well, man kan väll varken vara för ung eller gamal för att få barn, så länge man kan ta hand om det så..

image237
marcia, eden & savannah på peoples omslag

the number 23

"en man blir besatt av en bok med titeln the number 23, som tycks vara baserad på hans egna liv. händelserna i boken utspelar sig också i mannens verklighet. det enda som inte har inträffat är mordet som boken avslutas med."

såg filmen "the number 23" idag med emil. tror aldrig jag sett en så genomtänkt, spännande och otroligt händelserik film någonsin. tvekade att se den först, eftersom kritiken varit stenhård. "slöseri med tid", "patetisk" osv. det här har verkligen lärt mig att man inte alltid ska tro på media. den var grymt bra, och man får sig verkligen en tankeställare. uppmanar alla att gå och se den här filmen, inte en sekund går till spillo i can tell u.

image236

personligen tror jag att folk inte kan se detta som en bra film, eftersom huvudrollen spelas av just jim carrey, kungen av skratt och komedi. och det är allt den här filmen inte är. men fan, har nog aldrig sett bättre! skulle lätt ge den 5/5. gå och se den nu! eller så kommer jag aaaaaldrig förlåta dig! muahhahaha

dagens fixering

tjejer i dagens läge klagar mycket på sitt utseénde och vi blir allt mer och mer fixerade angående vårat utseénde och våra kroppar. det är så grymt synd, att man ska behöva må dåligt bara för att sverige är ytligt, och hela tiden stämplar hur man ska se ut och inte innom media (tv, tidningar, radio osv).

det värsta är nog modet. många älskar mode, och har det som ett intresse. men är man några storlekar större, vågar man inte. man tror att det inte sitter lika bra som på skeletten i reklamen. jag vet hur det är, det är som om det är någon annan som tar över ens tankar och torterar en med att man är ful och äcklig, och att man aldrig kommer bli lika smal och fin som de i reklamen.

men har ni tänkt på en sak, det kommer alltid finnas de som är längre, kortare, smalare, mulligare, kurvigare, rakare, större bröst, mindre bröst, har jämnare hy eller fettigare hy, har större fötter eller mindre fötter. men det kommer bara finnas en som ser ut som du. det finns bara en av dig, en av mig, en av henne osv.

och jag kan lova alla, att vara lite större är minst lika jobbigt som att vara lite mindre. och de storbystades största dröm ibland är att få ha mindre bröst. alla kommer alltid må dåligt över något, och det är synd. ta vara på det ni har fått, för ni ska leva med det resten av livet. lika bra att acceptera det nu.

Ema

fixering

tjejer i dagens läge klagar mycket på sitt utseénde och vi blir allt mer och mer fixerade angående vårat utseénde och våra kroppar. det är så grymt synd, att man ska behöva må dåligt bara för att sverige är ytligt, och hela tiden stämplar hur man ska se ut och inte innom media (tv, tidningar, radio osv).

det värsta är nog modet. många älskar mode, och har det som ett intresse. men är man några storlekar större, vågar man inte. man tror att det inte sitter lika bra som på skeletten i reklamen. jag vet hur det är, det är som om det är någon annan som tar över ens tankar och torterar en med att man är ful och äcklig, och att man aldrig kommer bli lika smal och fin som de i reklamen.

men har ni tänkt på en sak, det kommer alltid finnas de som är längre, kortare, smalare, mulligare, kurvigare, rakare, större bröst, mindre bröst, har jämnare hy eller fettigare hy,  har större fötter eller mindre fötter. men det kommer bara finnas en som ser ut som du. det finns bara en av dig, en av mig, en av henne osv.

och jag kan lova alla, att vara lite större är minst lika jobbigt som att vara lite mindre. och de storbystades största dröm ibland är att få ha mindre bröst. alla kommer alltid må dåligt över något, och det är synd. ta vara på det ni har fått, för ni ska leva med det resten av livet. lika bra att acceptera det nu.

Ema

listat

Kär: självfallet
Önskar du att du bodde någon annan stans? nej, trivs här. skulle kunna tänka mig söder annars
Tänker du på självmord? inte alls, jag har ju fått livet för att leva det, right? ;>
Tycker du att du är attraktiv? såklart! alla tjejer tycker nog det om sig själva innerst inne
Dricker du? jag dricker te, vatten och kaffe? : D
Använder du droger? nej, det är bara idiotiskt
Röker du? inga kommentarer
Vilket schampo använder du? sunsilk 3D complex
Vilken parfym använder du? mammas sean pauls - guilliter
Vad är du rädd för? ankor! huuuuuh
Gillar du att tvätta? kan inte tvätta? :o
Gillar du berg och dalbana? alltså jag hatar såntdär, för jag har inget balanssinne

Senaste?
Filmen du hyrde?
white noise för andra gången, värd att se!
Filmen du köpte? aquamarine till mina småsyrror typ, haha
Låten du hörde: ghetto - akon
Låten du laddade ner? ne-yo - because of you remix hemma hos emil typ
Personen du ringde? emil kanske, minns inte
Personen som ringde dig? mamma
TV-program du såg? medium, my love
Person du tänkte på? gustav

För eller emot?
Utnyttja någon? emot
Självmord? emot
Ungdomar som röker? deras val som man får ångra senare
Använda droger? emot
Sex före äktenskapet?
för (om det är kärlek i bilden, så självklart)
Köra onyktert? emot
Förhållanden? för! vem är emot? :o

Favorit?.
Mat:
skaldjur
Låt: finns många, men nelly furtados
Sak att göra: måla och prata
Sport: dansa! och simning
Dryck: iskaffe, mineralvatten och apelsinjuice
Kläder: jeans, klänningar
Film: smekmånaden och butterfly effect
Bil: snygg sportbil, land rover eller hummer!
Serie: desperate housewifes och greys anatomy

Har du någonsin?.
Gråtit över en pojke?
oja
Gråtit över en flicka? vet inte. tror det
Ljugit för någon? ja, alla ljuger ibland
Varit i slagsmål? beror på vad som räknas, hehehe
Blivit arresterad? ja, fråga inte..
Träffat någon från internet IRL? haha, gustav baby : D

Antal?
Gånger du vart kär?
kär på riktigt så typ.. 1 eller 2
Gånger ditt hjärta brustit? 1, men det ordnade sig till slut så
Hjärtan brustet på grund av dig? säkert 3-5 st, hoppas det är glömt i alla fall
Tjejer du kysst? ehm.. 3 maybe? sen har jag pussat massor men det är ju en annan sak
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? typ zero, jommen några killar
Gånger ditt namn varit med i tidningen? två ggr eller tre kanske, donno
Ärr du har på kroppen? en massa

Pålägg som gäller: skinka, kalkon, leverpastej med smörgåsgurka
Dagens dryck: pepparmyntste!

Senaste?
Boken du läste?
slumpen är ingen tillfällighet
Personen du fick e-mail av? felix tror jag
Personen du fick brev av? nikita, fast det var läääänge sen
Personen du fick sms av? IQ svar! haha nejmen camilla
Gången hela din familj åt middag tillsammans? minns inte, 3 dagar sen?
Saken du köpte? två äpplen och en apelsin om det räknas : D

Vad har du gjort idag? ätit frukost -.-
Var det kul? ehm.. nejmen gott
Brukar du svära mycket? typ hela jävla tiden
När stiger du upp på morgonen? mellan halv sju & halv nio om det är skola
Gillar du att slåss? ja, om det är emil jag får slå så, han är så svag
Vad har du på dig? playboy kalsonger, stor tröja och tofflor
Vad ska du göra ikväll? se "se upp för dårarna" med emil
Vad är du allergisk mot? pollen, hästar, andra pälsdjur, timotej, laktos och säkert mera
Var har du ont? i näsan. har typ en underjordisk finne där inne (haha rim!)
Använder du hårspray? bara ibland för det sliter som fan på mitt hår
Kan du stå på händer? jepp, mer eller mindre bra, det varierar
Håkan Hellström eller The Ark? håkan hellströms musik och the arks image
Salt eller socker? salt, äter knappt något socker
Gillar du ketchup? ja, man kan inte äta viss mat utan ketchup ju!
Är du glad nu? ja, ska ju på bio ikväll plus att solen skiner och grejer
Var du glad igår? jag är nästan alltid glad honey
Vad dansar du till? typ allt! det är min passion
Stockholm är... ? min hemmaort? och helt jävla jättenice
Göteborg är? mysigt! saknar gbg som sune
Kan du sjunga? nej :( fast sofia påstår det? fast hon driver nog bara
Spaghetti eller makaroner? makaroner ftw! räddar mig sometimes
Land du vill besöka? (just nu:) australien, drömmen alltså

utmanar alla, skriv kommentar om du gör den :)

snälla, påpeka inte hur jag stavar. jag vet hur man stavar, jag vet skillnaden på e och ä. men alla skriver inte rätt alltid, speciellt inte på datorn och speciellt inte om man tänker samtidigt som man skriver. om man ska rätta alla människors fel så får man ha det som heltidsjobb! hatar grammatiknördar.

2006-11-20

hittade en text jag skrivit för ett tag sen på datorn. värt att läsa maybe.

Ibland förstår jag inte hur folk orkar dra slutsatser och dömma folk efter ryckten och skitsnack. Hur ska man kunna förutsäga hur en person är genom att lyssna på massor med skit? Folk är så jävla falska nu förtiden. Men tydligen är det alla som snackar skit som är dom som talar mest sanning. Folk idiotstämplar sig själva med att tro på massa skit. Hur fan orkar man ens överhuvud taget bry sig om ryckten? Det finns bara en som har rätt (tydligen) och det är den som börjat sprida ett ryckte. Personen som det ifråga handlar om, har fan inte någonting att säga till om. Så som rycktet är, så har det också gått till. Det spelar ingen roll om den som själv vet vad det handlar om, har den riktiga sanningen. Den är ingen intresserad av att höra. Det värsta är nog egentligen inte själva skitsnacket, utan dom som tycker att det är kul att kränka ner dom som tar åt sig av det. Därför tycker jag mest att det är kul när folk snackar skit om mig. Vafan, dom sätter bara sig själva i skit. Mig stör det ingenting att alla går omkring och tror saker om mig. Så länge jag vet hur det faktiskt var, I don't give a fuck om vad alla andra tycker, säger och snackar.
I längden kommer alla bara såra fel personer. Och ärligt talat kommer jag bara skratta.

Sofia: Ema, du är den ärligaste människa jag någonsin träffat.

gucci gör prada

är det bara jag som har missat att gucci ska göra en prada och designa en mobiltelefon? vilka de ska samarbeta med är okänt och samma sak med funktionerna. det enda som faktiskt tagits fram är designen och den ser man ju på bilden. lite dåligt på något sätt tycker jag, måste alla märken konkurera så jävla mycket? varför inte lansera t.ex en mp3 spelare eller ett köksredskap med loggan gucci? fattar ni hur det skulle sälja hos alla märkesgalna fembarns mammor som hatar att laga mat? haha, där fick ni nått att tänka på va! :D

image235

fullkornstrenden

alltså, det är typ fullkornstrend i sverige nu. eller hur? fullkornschips, fullkornsbröd, fullkornspasta, fullkornsris (råris), fullkornsflingor, fullkornsgröt, fullkorn fullkorn fullkorn.. allt som går att ha fullkorn i ska det vara fullkorn i. det är ju bra, att det är en nyttig trend och så. men alla äter det ju bara för att det har ett stort utbud, inte för att tänka på hälsan. och nu när det finns så mycket man kan äta för en förbättrad hälsa, varför tänker man inte till lite då? det är ju jättebra att skolor börjar servera råris och fullkornspasta istället för vitt ris och vit pasta. men serverar dom det för att tänka på barnen, som senare går till cafeterian och köper en kanelbulle efter fullkornspastan? nej, det är bara för att. tycker att alla borde ta sig en tänkeställare, sverige håller på att bli usa - faktiskt.


fullkornsfiskpinnar

svar: anonym

haha vem är den anonyma som tror att jag är självgod? och varför säga "förlåt, men ibland är du så självgod". man behöver inte förlåta sig för sina egna åsikter, eller hur? god damit

hostig askkopp

image232

coolaste grejen jag sett på länge. det är en askkopp som hostar när man fimpar i den. kanske värt att satsa på om man ska köpa en present till en rökare. haha, så jävla klockren. skulle kunna ha en själv bara för att ha en : D

citat

har suttit och oljemålat i 1-2 timmar nu. det blev en.. stirrig tjej i lila typ. ehehehe wtf vet inte hur man förklarar, lite läskig men samtidigt inte. slänger in en bild när kameran är färdigladdad och jag har tid att föra över bilderna. hittade ett jättefint citat som jag måste slänga in:

"so beautiful im disgusted, so ugly i have to stare"

today

gurten morgen : D vaknade rätt sent idag om man jämför med när jag vaknat alla andra dagar (runt 7-8).. vaknade 10 och gjorde yoga på morgonen. sen gick jag ut och gick 6 km för att sedan gå och köpa mina jordgubbar. när jag stod i kassan och svettades så var det en kö vi kan kalla milslång. alla hade typ storhandlat och jag stod med ett ynka paket jordgubbar längst bak. mhm sånna småsaker kan förstöra en hel dag. tanten framför mig tittar medlidande på mig. helt plötsligt skriker hon till alla som stod längre fram i kön att "kan inte den här söta flickan få gå före alla, hon har ju bara ett paket jordgubbar, och hon vill säkert hem och njuta av dem". haha så söt, och alla lät mig gå förbi och jag var klar där inne på 2 min. skönt att det finns sånna människor, vad skulle världen annars vara? :)

goda jordgubbar btw.

ARG

gud vad jag hatar blogg just nu. det laddar i hundra år, sen blir det värsta error och den loggar ut och jag vet inte vad. det blir extremt lite bloggande när det ska krångla, men jag antar att det inte bara är jag som har äckelproblem?

i alla fall, HUR I HELVETTETS JÄVLA FANSKAP KAN MAN VISA HOCKEY ISTÄLLET FÖR DHW!?!?!? hur många fler tittare har inte desperate housewifes på en skala lixom? kanske hockey har fler, jag vet inte. men jag lovar på korset (fint när jag inte är kristen osv) att det är mer värt att visa desperate housewifes än jävla hockey. hockey kan man fan gå och se gratis vart som helst, eller betala om man vill vara lite cool. men desperate hw ser man för fan en gång i veckan och man kan inte se det annars! sport tar fan över världen snart, lägg ner jävla sportfånar, vet ni varför det finns hockeyrinkar, simhallar, fotbollsplaner och golfbanor? för att ni ska ha någonstans att vara! låt alla tjejer sitta vid tv:n en gång i veckan och böga fan.

dagens

Dagens klädsel: vitt boxarlinne, grå kofta, dödskallehalsband + baggy/slitna jeans
Dagens mat: köttbullar och fullkornsmakaroner
Dagens roligaste: storhandla! (älskar att ha mat hemma), sofia & desperate housewifes
Dagens tråkigaste: sminkade mig assnyggt sen kom jag på att jag behövde duscha
Dagens drog: grany smith äpplen, har ätit 3 redan
Dagens dryck: vatten make my day + te
Dagens humör: seg och glad
Dagens saknad: pengar, lätt. och emil, brukar inte sakna honom när jag nyligen träffat honom :o
Dagens önskning: sommar! det snöade ju fan igår :(
Dagens låt: Cassie - Me and you

simple life goes to camp

image228

de nya avsnitten av the simple life håller nu på att spelas in. den här säsongen ska nicole och paris goes to camp istället för att åka till familjer som försörjer sig på vardagliga jobb osv. det första avsnittet kommer ha premiär i usa den 28 maj (great, 5 dagar efter jag åkt hem), men kommer inte till sverige förns om 4 år!? är det här sant? eller är det bara något bögigt rykte för att jag ska bli helt deprimerad?


nöden har ingen lag

alltså, hur jävla skönt är det inte att skita när man är riktigt jävla nödig? ta en tidning, springa in på muggen och låsa dörren om sig. jag skulle fan kunna sitta och skita i en evighet. och att bajs är omoget och någonting man inte bör prata om, är inte ens lite sant. alla gör det! tänk lixom angelina jolie och brad pitt mitt uppe i hetaste ligget, när brad plötsligt måste göra nummer två. hur ursäktar han sig då? "måste lägga en kabel baby". eller vänta, "have to leg a cable, baby" måste det ju bli. heheheh alltså så underbar tanke.

och en annan bra sak som har med bajs att göra är att om du ska träffa någon typ för första gången eller har ett möte som av andra omständigheter känns jävligt nervigt, tänk bara att den personen du kommer möta - också lägger jädrans kablar. jag låvar med å att det kommer gå så mycket bättre! bajsa på, jag skämms inte för nått i alla fall.

today

alltså, blogg.se vill inte logga in mig (kom in nu, har försökt hela dagen), vill inte publicera mina inlägg och vill inte ladda klart blogg sidorna. så idag blir det inte mycket skrivande eftersom jag har skrivit hundra inlägg som inte publicerats så nu är jag förbannad och känner inget tvång att skriva om allt igen.

ska bara tillägga att jag har haft världens mysigaste helg med världens mysigaste pojkvän. passions honey :> bara emil fattar. och så vill jag göra ett slag för en ny favorit i cyberspace - www.ungmamma15.blogg.se. en 15 årig mamma som har en underbar dotter på 2 månader. gillar sånna personer med mycket vilja och styrka. keep it up! :D

nu ska jag ut och ta en promenad med kameran som pappa kom hem med igår. over and out

ikväll

min syrra sa en askul sak i bilen på väg från ikea idag. haha "ema, jag ska ärva allt utav dig. förutom att äta supernyttigt och motionera.. eller vänta nu, då finns det inget kvar att ärva!?" haha puss sötnos.

nu ska jag till baby, ska gå på bio och sen sussa där. hörs imorgon då. over and out!

väskor

image227

ååååh vad snygga väskor. ehehhe asballa ju! tänk om man hade cash till en sånn. drömmar alltså

hjälp!

någon som vet va "le plus beau de quartier" betyder?

veckans låt

anna nalick - breath (2AM)

2 AM and she calls me 'cause I'm still awake,

"Can you help me unravel my latest mistake?,
I don't love him. Winter just wasn't my season"
Yeah we walk through the doors, so accusing their eyes
Like they have any right at all to criticize,
Hypocrites. You're all here for the very same reason

'Cause you can't jump the track, we're like cars on a cable
And life's like an hourglass, glued to the table
No one can find the rewind button, girl.
So cradle your head in your hands
And breathe... just breathe,
Oh breathe, just breathe

May he turn 21 on the base at Fort Bliss
"Just a day" he said down to the flask in his fist,
"Ain't been sober, since maybe October of last year."
Here in town you can tell he's been down for a while,
But, my God, it's so beautiful when the boy smiles,
Wanna hold him. Maybe I'll just sing about it.

tog inte med hela. men ladda ner den här låten, den är grymt fin.

dear läsare

det här ska alla svara på! inte bara 2-3 pers. jag har lixom 200 läsare om dagen nästan. så kan vi köra lite teamwork, jag skriver en bra blogg, och ni är bra läsare, right?

1. hur länge har ni läst min blogg?
2. hur hittade ni den?
3. varför läser ni den? (bra eller dåligt)
4. kritik

dagens

guten morgen. gjorde yoga på morgonen, gick upp och gjore havre & kostfiber gröt, åt jordgubbar till och mackor. mmhmm.. bra start alltså. lite cred till mig som är så duktig. i alla fall. idag ska jag på bio med crackern emil. han kom hem från danmark igår :> yey. vi ska se the number 23 med jim carrey tror jag, vi brukar ju inte riktigt komma överens om vilken film vi ska se, men jag vill se the number 23 och då ska vi tamigfan se den!

desutom har jag beslutat mig för att börja på gitarr. jag är en gitarr tjej och jag skulle kunna ta fram en gitarr och en mer eller mindre fin sångröst och spela lite vart som helst, när som helst om det gjorde någons dag bättre. så ska börja med att emil får lära mig spela elbas, då kör man ju noter och det måste man ju också kunna. sen får jag flirta mig till en gitarr av mamma eller pappa, sen lite gitarr lektioner (camilla!?). over and out

dagens låt: anna nalick - breath

high heels in a diffrent way

image226
från vänster: balenciaga, christian louboutin, balenciaga och igen louboutin.

visst håller jag med om att design är något unikt och exklusivt. men det här var mycket mer. ehehhe ascoola skor for the people! jag ska fan starta firma och stå och dela ut häftiga skor till alla i stockholm, det behövs :>

mätt!

jag vaknade 20 i 7 imorse, för att solen skiner rakt in på mig när den går upp + att jag råkade ta sönder rullgardinen.. mhmmm skönt. så jag är rätt så trött nu, ska gå och lägga mig på en gång. sen så har jag ätit sjukt mycket mat idag också, vilket kan göra en trött. har ätit fiskbuffé: rökt/kokt och gravad lax, 7 sorters sill, janssons frestelse och ägg med skaldjur. och till huvudrätt åt jag: rostbiff med fruktbuffé: passionsfrukt, vindruvor, päron, carambola, kumquat & physalis och sallad med massa nötter och grönsaker i. sen satte jag i mig 1 liter jordgubbar och en liten skål kostfibrergröt senare på kvällen. well, inte förvånande att jag är så trött. over and out.

tvillingar?

shit! jag har en tvilling. tro det eller ej. hon heter linda sundblad. heheheheh okej alltså såg en bild på henne i tidningen, och jag har en bild på mig om är PRECIS lika dan. och när jag tittade på bilder av henne på nätet så insåg att oh damn jag ser ut som henne. eller hon ser ut som mig om man heldre vill se det så. ska ta en bild på mig när pappa kommit hem med kameran och ladda upp den med en på henne. så kan ni gissa vem som är vem. haha skoja :>

miss lohan

image225

hon är nog rätt så snygg endå.. fått höra att min stil påminner om hennes - av mamma! haha puss asså :>

(påsk)kärring

jävla fruntimmer. retade mig typ till döds på löpsedlarna och va ju tvungen att läsa om eländet "jag vill inte dö som anna nicole smith"... men mmhm what a breakthrough. jag vet fan ingen som kan se så bedrövad ut som hon gör på sina bilder. finns det någon som tycker hon är snygg btw? för då ursäktar jag.. INTE

Bindan

hon är fan 33. vuxen. har precis förstorat sina tuttar ytterligare. ett kilo (!) i varje. dessutom vill hon att det ska införas 30årsgräns på skönhetsoperationer. alltså, som om man kanske inte kan lida för någonting om man är under trettio. eller bli hon personligen avundsjuk på alla 18 åringar som har nya fräschare boobs än vad hon själv har? hon tycker det är sexigt med mycket kuvor och tuttar - mjo det har väll ingen missat... men varför ska man då inte få operera sig förns 30 om man vill ha kurvor? man är ju vuxen när man är 18 och får ta egna beslut. när hon gick i grundskolan va hon "en av killarna", hon piskade dom i allt som hade med idrott att göra och det kunde de ju såklart inte ta. därför kallade de henne för plankan... det har sått djupa spår i tydligen, och hon kan ju inte vara sämre och behålla plankan. för sådant förtroende kan man ju verkligen inte ha.

ja men nu har vi alla sett att du har stora tuttar! inte ens om man suttit instängd i en grotta med en papperspåse över huvudet kan man missat detta!
lilla stumpan vem ska hjälpa dig?


intresseklubben

image224

såhär sexig är jag när jag bloggar. pyjamas och hetaste frillan! för er som ville veta

asiajam

jag är en trogen besökare av asiajam.com. men på senaste tiden var det rätt enformigt och rätt opersonligt. mest jätte japanskt a lá emo/popare typ. men nu hade det kommit både väskor, jackor och skor! och snygga sådanna. lite mer genomtänkta plagg med personliga detaljer. nya favoriter blev asballa rosa shorts, rätt hög midja så skulle inte sitta helt fel till det nya vita linnet jag nyss köpt. och så silverryggan. sååååå cool. alltså ge mig!


fobi

var ju ute och gick (2 varv!) runt lötsjön med mamma idag. hela lötsjön är full av ankor av alla dess slag och jag tror jag har upptäckt en ny fobi. ankfobi. jag fick panik när det var ankor på gångvägen och när ankor traskade omrkring i närheten. och att mamma skrämmde mig till döds gjorde inte saken bättre. fobier är skumt, fobier är onödigt och bör inte alls finnas. nvm, vad har alla andra för fobier? inte ankfobier i guess..

svar till anonym

haha fick kommentar av anonym att jag växt från 1.63 till 1.65 och nu idag sa jag 1.66, och så fick jag höra att jag ljög. nej, det är sant. 165 cm eller 166 wtf det är olika beroende på vart man mäter sig, men jo, jag har växt 3 cm på en månad, och jag har inte växt på jättelänge, har typ varit 1.63 sedan början av sjuan, så det var inte mer än rättvist att få lägga på mig 3 cm. skulle inte ljuga om min längd någonsin, jag skämms inte för någonting och vill inte dölja ngt heller?

månadshoroskop

          

Skorpionen

          
                             

Månaden börjar med dramatik, det finns en risk att du hamnar i kläm mellan ditt kärleksliv och dina ivriga relationer. Många olika människor behöver dig samtidigt och det blir knepigt att få tid och ork att räcka till. Det tar dig ett par veckor att trassla ut alltsammans, och resten av april blir mycket lugnare. Efter allt krångel för andras skull känner du dock att du behöver tid för dig själv och dina intressen, så både vänner och kärleksliv får vänta medan du har annat för dig.
Bästa chansen: Vattuman, Fisk.
Bästa stället: I naturen.
Bästa datumen: 4-5/4.
      

vårväder

blev astrött igår så jag körde yoga så fort jag vaknade, och bakade müsslimuffins till frukost. det var nice det med. ska åka till någon sjö med mamma och promenera snart, sedan ska vi fika vid vattnet på ett skitmysigt café. det är ju urbra väder, lite blåsigt kanske, men solen skiner så vi ska inte klaga :D ut i vårvädret nu alla n00bs.

somnar inte? inte jag heller!

tänkte langa den ultimata somna in listan för alla som har lika svårt att sova som jag. lugna, en del lite tråkiga låtar, men man somnar ju oftast när det är riktigt tråkigt. det blir lite långsökt med alla dessa låtar (även om de är bra), så garanti på insomning to you.

Ville Valo & Natalia Avelon - Summer Wine

Carla Bruni - Le plus beau du quartier
Patrick park - Something pretty
Imogen Heap - Speeding Cars
Candi Staton - You got the love
Dima Bilan - Never let you go
Snow Patrol - Chasing Cars
Anna Nalick - Just Breathe
Nelly Furtado - Say it right
Nelly Furtado - Try

Imogen heap - Hallelujah
Brandy - Everything I do
Jeff Burkley - Hallelujah
Magnet - Lay lady lay
Monrose - Shame
Alizee - Moi Lolita


egotime

jag har alltid....
.... varit envis (i all fall när det gäller emil, han får bara inte veta bäst)
.... varit "obotlig romantiker" som folk uttrycker sig, vi kan kalla det kåt istället
.... med mig smink i väskan, men använder det aldrig
.... nypt mig under armen, hela mitt liv, det är skönt men bör inte testas för det är beroendeframkallande..
.... på replay när jag lyssnar på en låt, brukar lyssna på samma låt i flera timmar innan jag kan byta
.... varit sugen på glass. skulle kunna tänka på glass när jag var magsjuk och bli sugen på det
.... varit barnslig, behövs det sägas mer?

funny things

image217

ascoola grejer. älskar armbanden och rosa klänningen speciellt mycket. skorna tog jag inte med för att jag vill ha dem eller så, utan för att det var så överdrivet fula men coola samtidigt. ehehehhe puss på alla roliga grejer <3

kväll

vad händer ikväll? verkligen ingenting right!? skulle kanske ta att baka dinkel&müsli muffins, dricka te och ta en lång varm dusch. sen ska jag göra lite yoga med fokus på magsmältning för jag har fått magkatarr och det kan underlätta om man hjälper magsmältningen. så, ska nog ha en liten relax kväll, vilket jag aldrig brukar ha annars :>

today

var i gamla stan idag och födelsedagsfikade med syster. efter ett rätt tragiskt farväl av alla på praoen så var det förvånansvärt skönt att bara gå omkring i gamla stan, vilse bland alla pedofil gränder. vi slutade på café kladdkakan (mitt favoritcafé) eftersom gråmunken bara hade massa skit att käka + saker saga inte tål.

efter fikat drog vi in till city och gick på nyöppnade shoppingcentret souki (?) och TOPSHOP! woho! beyond retro in my heart i just tell you, och saga blev så less för jag sprang omkring och ryckte i kläder och hon bara hängde efter. haha stackars, åker till stan för hennes skull och det slutar egotrippat. well, vi hade asmysigt i alla fall :) grattis syster ♥

yes

image216
ååååh så snygg! skulle absolut inte banga på att glida runt med den där väskan. älskar färgen, den extremt överdrivna storleken och materialet. allt tillsammans klichar som sune. någon som vet vart liknande finns?

mineralsmink

image215
idag hittade jag en kul hemsida,
tikei.se som har kommit med en ny shop där man kan köpa beståndsdelar för att göra sitt eget "mineral makeup". askul, jag måste testa fan! om jag får lite cash bara för är fattig som sune just nu :( i alla fall.. märken som ID och Philosophy är kända för sina rena och naturliga produkter, men nu slipper man lägga ner lika mycket pengar som förut. men är produkterna från tikei.se lika bra?

allmänt om mineral makeup

Varför Mineral Makeup?
 • Mineraler innehåller inga konserveringsmedel eller andra skadliga ämnen
 • Bra för känslig hud
 • Lugnar irriterad hud - antiinflammatorisk
 • Mycket liten allergirisk
 • Täcker bra men ser ändå naturligt ut
 • Huden blir silkeslen och jämn
 • Man känner sig inte "spacklad"
 • Täpper inte igen porerna
 • Inorganiskt - bakterier kan inte växa i mineraler
 • Både zinkoxid och titandioxid, som används i de flesta mineral makeup-produkter, är naturliga solskyddsmedel
 • Tillåter huden att andas
 • Minimerar synbarheten av porer och fina linjer
 • Ger en perfekt finish och gör att huden strålar
 • Håller hela dagenvansmhm.. sååå snygga. saknar min vans period lite. och det skulle ju inte vara helt fel nu när man faktiskt kan åka bräda. tänk att åka genom stan i oversize tee, slita jeans och vans. drömmar i tell you.

dumma blogg

förlåt för mitt oaktiva bloggande igår, men när jag kom hem på kvällen med massor att blogga så gick det inte att komma in på bloggen. jag ursäktar i alla fall : D

idag ska jag kila till gamla stan och fika med syrran som fyller 12 på lördag. lite svårt att fira då med tanke på att det är påskafton. så jag ska bjuda henne på fika på café grå munken today. det var precis vad hon ville så hon kommer nog bli glad. jag lovar att blogga lite mer, men det är helg nu och jag har massvis to do. sista dagen på praoen också :(

idol 2007

idol 2007 kommer att ledas av inga mindre än carolina gynning och carina berg! asnice ju, eftersom jag gillar  carolina as hell. visst kan gynning vara lite väl mycket ibland men oftast blir resultatet bra i slutändan och hon bjuder ju på sig själv för tusan! nytt för årets idol är också att man får ta med sig intrument på castingen. haha, det lär (precis som föregående säsonger) bli en hel del skratt! nu ser jag fram emot Idol 2007 faktiskt, vilket jag inte brukar. tror de flamsiga tjejerna kommer göra det till en helt annan grej.

image212

mums

min moderkaka lagar rätt så jävla nyttig och hälsosam mat. men i söndags hade hon tittat på han oliver snubben och blivit inspererad att laga lite tjockismat. hon gjorde vääärsta goda pastasalladen med gräddig jätetgod sås, bacon, nötter, någon cool sallad och massa annat. det var nog inte det nyttigaste. men ibland känns det som om jag inte äter något fett, godis eller något mindre hälsosamt alls. anna skipper skulle antagligen avundas mig. men fan vad jag hatar alla dessa hälsofreak som inte ens kan ha en sockerbit i teet någon gång. i alla fall, det var världens godaste pastasallad som antagligen skulle gett anna skipper hjärtattack. tack mamma.

ska möta världens bästa emil nu, bloggar kanske inte så mycket idag. over and out!

blä

alltså nej! nu är jag ledsen. nu är det dåligt väder när jag är på värsta vara ute humöret. det är sol i några sekunder, och har man tur hinner det bli lite varmt sådär lagom tills att solen går i moln och det blir bokstavligen storm. well, det är ju sverige trotts allt.

btw, nirvana - smell like teen spirits går på mtv :D värsta nostalgi och braig låt, cred till den som önskade den.

natti

nu är jag skittrött. ska ta en lång varm dusch och sen sätta mig i soffan med te & morgonrock. go' natt!

"det var inte jag"

image211

toms favoriträtt?

image210

jag satt och tittade på oprah med sofia i telefonen. det var typ om djur som gjorde intima saker och födde barn och grejer. och så var det en hund som käkade upp sin moderkaka efter att ha fött ungar :o jag ba wtf? och då sa sofia att tom cruise åt upp katies moderkaka efter att hon fött suri. alltså vad är grejen med det? han gjorde det pga den där asbögiga religionen som alla i hollywood är med i. plus att katie tydligen inte fick skrika eller säga ngt under födseln. hallå, det är ju en del av själva födseln? well, vissa är nog dumma i huvudet på riktgit.

MK a lá trash

image209

okej, hon är jävligt trash på den här bilden. men jag gillar det starkt. hon har hål i tröjan, smycken som skulle pasas på en fem åring. och det ser ut som hon inte borstat håret på en månad. men hon är trash med stil. vet inte, men det är någonting som gör det så jävla coolt, säkert och personligt. gillar mk mer och mer.

inhandlat

idag efter praoen så hade jag ingenting inbokat. så bestämde mig för att dra till stan och köpa ett par jeansshorts på H&M. jag kom hem med solglasögon, två halsband och ett linne. haha mer eller minder lyckat beroende på hur man ser det. kan tyvär inte ta kort på det jag köpt, eftersom min pappa är med kameran i usa. men kan beskriva för intresserade :> vitt, långt brottarlinne, en kedja med en stor svart dödskalle, en orange tunn lång kedja, och ett par stora solglasögon med rosa kanter. allt gick på 218:- rätt bra pris med tanke på vad jag köpte.

ungjävel

en viss unge på praoen går mig så mycket på nerverna att jag skulle kunna trycka ut ögonvitorna på henne. idag så godkände jag att hon skulle få "intervjua" mig för att lära känna mig. efter att jag svarat ja på frågan "har du någon pojkvän" la hon till: hur många? jag kollade på henne som om hon var dum i huvudet, och hon fattade väll vad som försigick i min hjärna. så då sa hon snabbt: ammen jag menar, du har väll inte bara en kille? jo, sa jag. aha, hur länge har ni varit tillsammans då? fortsatte hon. 16 månader, svarade jag. då kommer ännu en idiotisk fråga: har du pussat honom någon gång? alltså kan någon fatta att den här ungen är 12 år och har inget perspektiv på livet över huvud taget!? jag pratar fortfarande heldre med en hink vatten, om inte en sten..

slutsatts

haha, det var tydligen inte bara jag som fått nog av farfar. min syster fick världens raseriutbrott och jag hakade på så nu får vi åka hem till mamma, yay :D nu känns mitt liv lite enklare och bättre igen. nu ska jag åka och göra science fair hemma hos sofia. over and out.

farfar

alltså kan någon rädda mig från min farfar? jag står inte ut en sekund till. han är helvettet själv, och jag kan ju inte dra någonstans eftersom jag måste ta hand om vendela. jag vill att han ska dö, försvinna. tack gode gud att han kommer dö i förtid. hoppas riktigt jävla snart. och hoppas att han aldrig kommer hit igen.

mössan igen

image208
såhär (haha ungefär i alla fall) ser LV mössan ut som jag vill ha. vet någon vart den finns?

OBS

OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS!

vill bara efterlysa lite. är det någon som vet vart man kan få tag i en louis vuitton mössa, brun med stora LV loggor på? alltså superstora loggor. antagligen en fejkad mössa till något billigt pris måste det nog vara. kanske carlings eller urban outfitters eller liknande. någon som känner till det jag menar?

sött

image207

åh vart har alla dessa killar tagigt vägen? alla med personlighet som vågar sticka ut ur mängden? de som finns, u go boys. ehheheheh han på bilden var supercool måste jag bara tillägga.

cobrasnake

image206

surfade runt lite på thecobrasnake och hittade den här! alltså så glädje. färgerna, leendet, feststämning, och ursöta tjejer med ascoola kläder. har en basker som liknar den gula (fast utan rosett och den är lila) som jag hittade i en låda idag. den var lite trång men den kanske kan tvättas och töjas ut :)