fixering

tjejer i dagens läge klagar mycket på sitt utseénde och vi blir allt mer och mer fixerade angående vårat utseénde och våra kroppar. det är så grymt synd, att man ska behöva må dåligt bara för att sverige är ytligt, och hela tiden stämplar hur man ska se ut och inte innom media (tv, tidningar, radio osv).

det värsta är nog modet. många älskar mode, och har det som ett intresse. men är man några storlekar större, vågar man inte. man tror att det inte sitter lika bra som på skeletten i reklamen. jag vet hur det är, det är som om det är någon annan som tar över ens tankar och torterar en med att man är ful och äcklig, och att man aldrig kommer bli lika smal och fin som de i reklamen.

men har ni tänkt på en sak, det kommer alltid finnas de som är längre, kortare, smalare, mulligare, kurvigare, rakare, större bröst, mindre bröst, har jämnare hy eller fettigare hy,  har större fötter eller mindre fötter. men det kommer bara finnas en som ser ut som du. det finns bara en av dig, en av mig, en av henne osv.

och jag kan lova alla, att vara lite större är minst lika jobbigt som att vara lite mindre. och de storbystades största dröm ibland är att få ha mindre bröst. alla kommer alltid må dåligt över något, och det är synd. ta vara på det ni har fått, för ni ska leva med det resten av livet. lika bra att acceptera det nu.

Ema

Kommentarer

Skriv här:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback