popart

image205

finns det något finare än popart? älskar det, så snyggve.


nyinköpt

image204

kom precis hem med en kasse från din sko. köpte de här. jag är ingen klack tjej, eftersom jag inte gillar när det är för flickigt, och jag gillar inte heller att jag ser ut så vuxen ut med höga skor. men i alla fall, tyckte de här var lite rockiga och balla med lackdetaljerna, och klacken var kilklack och inte så hög. desutom finns det nästan inga snygga skor utan klack nu för tiden. men det blev de här till sist. skitsköna och prisvärda, 280:-

SJ för vogue

image203

vogue firar kvinnans form, och vem gör det bättre än scarlett johansson? jag gillar scarlett  för att hon är emot det grymma hollywood idealet när man ska vara smal som ett benrangel. hennes kropp är otroligt vacker och kvinnlig, och jag tycker hon är stark som vågar bryta mönstret i hollywood. det kan inte vara lätt när man tänker på all press som man har som stor stjärna. hon är inte bara ett bra ideal, utan också en bra person och skådespelare!

dagens dröm

image201

snyyyyyggt, tog bilden av bohemica. brukar inte gilla allas dröm outfitts, de är så modeinriktiga men det här var skitsnyggt! ska nog inhandla klänningen och halsbandet om jag har råd.

xtina för nylon

image195

christina aguilera har nygligen gjort en intervju för nylon. bilderna är så snygga och hon har verkligen ryckt upp sig och blivit skitsnygg och skaffat en personlig stil. diggar henne massor med mycket, synd att hennes musik inte är den bästa, men även den har blivit lite bättre under åren. dagens cred till henne.


sugar free lolipops


image190
wawawewa! sockerfria tuttifrutti klubbor i smaken orginal och jordgubb har kommit nu. ehehhe alla diabetes offer hoppar säkert jämnfota nu :D jag med, fast jag inte har diabetes men jag käkar ju inte godis med massor med socker osv. ska gå och köpa mig en hel del klubbor nu kan jag konstatera!

H&M

sitter och surfar på H&Ms hemsida för att jag ska beställa kläder på måndag och också åka in till stan och kolla runt i alla (är det 5?) H&M butiker. och måste bara tillägga att gud vilken bra hemsida. den har utvecklats enormt både med designen och smidigheten. man hittar lätt och det är snygg design vilket gör det roligt att surfa runt på sidan!

smart tv

fan, tobbe och annika vann inte let's dance. fast, martin och cecilia var verkligen också värdiga vinnare. gillade skulpturen man fick i pris, kan tro att många skogalna modebloggare blev in love under sändningen.. : ) jag älskade showdanserna! jätte fantasifulla och glada och de fick visa andra kunskaper de hade, inte bara inom pardansen. synd att let's dance är slut nu, det var ett bra program med ett vettigt syfte. flera program med en hjärna bakom:

1. let's dance
2. hello africa
3. idol
4. forma kroppen
5. bonde söker fru



det finns självklar jättemånga fler, speciellt på 4an. men men, nu får det vara slut på tv snacket, eftersom jag inte är något tv fan själv. och nu är det ju bra väder ute och så, så ska inte locka alla med tv tittande, hehhhehe.

final i let's dance

image188

så var det let's dance final ikväll. spännade! jag håller nog på tobbe för att jag älskar han både som person och hur han utvecklats i dansen. han har en utstrålning och kan göra alla danser till sin egna. personligt i like! vem vill du ska vinna?

today

idag vaknade jag med världens illamående. jag försökte äta en macka men hela magen vände på sig. så jag skickade iväg syrran med vendela till dagis och så gick jag och la mig igen. när jag vaknade runt 10 mådde jag bättre och bestämde mig för att endå sticka till praoen. så stack dit endå, cred till mig som pallade.

lena (min handledare på praoen) berättade att hennes lön låg runt 25.500:- i månaden. trodde inte alls lågstadielärare hade så bra lön!? fast det är klart, det har väll ändrats en hel del på sista tiden. lena tipsade mig också om en estetisk skola på lidingö, där beckmans ofta plockar in elever ifrån. ska lätt söka dit!

skitskönt med helg nu i alla fall. men jag har inga planer alls. ska baka med marika imorgon och så vara med michelle på kvällen. men om någon är ledig och har nått att göra så är jag på :D

chocolate

image187

jag skulle verkligen behöva en massage nu. har ont i nacke, mitten av ryggen och i svanskotan. och så surfade jag runt lite och hittade massage med choklad behandling. tja, varför inte? både luktar och smakar gott, och så är det säkert en seciell upplevelse också. kanske värt att prova och priset var inte läskigt dyrt heller.

Victoria for Sisters

Fröken Silvstedt har ju, som de flesta vet - gjort ännu en kampanj, men nu för sisters. Skönt att slippa se henne naken rullande i lera eller med grädde i klyftan. Inget fel på det, men att just hon bryter mönstret gillar jag. Kläderna är femenina och sommriga, inte så mycket för mig med andra ord. Men she rocks!

image186
foto: Jimmy Backius/Sisters.

barnfan

alltså idag gick vissa snorungar på praoen mig på nerverna. så jävla dåliga omogna frågor hela tiden, och man får fan inte ha något för sig själv pga all denna jävla nyfikenhet. vafan, visst dom är barn men när kommer nyfikenheten försvinna? snart? aldrig? jag pratar heldre med en hink vatten.

no problems

Veckans låt: Inga problem - SNOOK
(Så) här finns ingenting att klaga på
För el och rinnande vatten det har jag dagen lång
Jag har en iPod om jag vill ha klagosång
Och en arbetsdag som är lagom lång
Har vunnit titlar med min gatukonst
Numera nummer ett här i falukorv
Så ni kan inte tysta mig som Falun Gong i Babylon
För dom räknar ju min röst när det blir valomgång
Jag kan utbilda mig nu det är bara att ett lån
(Här, här) här finns ingenting att klaga på
Mitt liv går framåt som ett marathon
Dom spelar vår låt hela dagen lång
Vet inte varför men det saknas nåt
Det är som att låtsas som det regnar i en hagelstorm
Så jag borde väl va lycklig utan klagomål
(För) här finns ingenting att klaga på

[Ref]
Är det så här det känns att va lycklig?
Det är inga problem
Är det så här det känns att va lycklig?
Det är inga problem, det är inga problem

Jag har klippt mig skaffat ett jobb och lite brösthår
Flickvän och en garderob med mössor
Så jag borde vara lycklig nu
Eller vadå
Eller vad tycker du?
Mina problem är små, jag har en egen tv-vrå med ps2
Hörru vad är det då som står i vägen för att vara lycklig nu?
(Vad, vad, vad) Hörru vad tycker du?
Jag har en jävligt fet lägenhet i Hägersten som säkerhet
Så att jag säkert vet att jag kommer att bli lycklig nu
(Eller hur)
Och jag är en av de bästa i gemet har f-skattesedel
Och sponsordeal så det är bäst att det leder till att
Till att livet får ett lyckligt slut
Jag kanske borde vara lycklig nu

[Ref]

Jag blir galen snart för varje dag av mitt liv är galenskap
Nu när jag har det bra
För du jag växte upp som barn i Afrika
Så jag har sett baksidorna i Afrika
Så nu idag borde jag va riktigt lycklig
Men känner mig nog mera som en vingklippt pingvin
Samvetet säger en sak, lust något annat
Det lär väl även dom va överens om

Se mitt stora problem är att mina problem
Är så pass små att dom knappt räknas som problem
Men dom gör lika ont för det så sjung med

dream matt foundation

image179

ska inte påstå att dream matt fondation är något nytt i min sminkväska, men idag när jag var tvungen att köpa en ny så kom jag på att den absolut är värd att rekomendera. dream matt står verkligen för sitt namn. huden blir matt och slät. eftersom det är en mouse så går den inte in i huden på samma sätt som andra foundations kan göra. därför är den bra om man har lite fet hy (som jag har), både för att den är snäppet bättre för huden, och att den får bort allt som har med överskottsfett att göra. den är lätt att applicera eftersom det är mouse vilket gör att man kan använda fingrarna. ett grymt plus för den smidiga burken som man slipper allt kladd med. ca 110:- i butik

betyg: 5/5

image180   image184   image183   image182   image181

on my mind

gult, google, pepparmintste, miniklänningar, sommar, vårkänslor, greys anatomy, flipflop, florida, nelly furtado, klädinköp, jordgubbar, bloggning, finnmedel, , vårjackor, stockholm, nagellack, sneakers, promenader, aftonbladet, müsli, framtidsplaner, kreativitet, småbarn, disken.. doh

mu!

idag har jag kommit på en sak. veganer dricker ju inte mjölk. vaför? om korna inte får mjölka kan det leda till döden. och veganer vill ju inte äta/dricka någonting som har med djur att göra eftersom de vill rädda djuren. men man räddar de ännu mindre genom att inte dricka mjölk. eller är jag helt ute och cyklar?

toolbox

image177

gillar den här starkt. "toolbox" som man kan göra personlig med olika innehåll. allt mellan sminkbortstar, smink, pennor, samlarsaker, smycken, sysaker, eller varför inte fylla varje del med olika stenar och sätta i ljus? well - u name it! skulle jättegärna vilja ha denna. ska ta reda på priset och vart jag hittade den eftersom jag var duktig att inte skriva ner det.

nu ska jag sussa, lång dag imorgon!

förortsungar

image176


"Flyktingbarnet Amina och hennes morfar, båda från Somalia, gömmer sig hos den snälle hårdrockaren Johan (Gustav Skarsgård) i väntan på ett uppehållstillstånd. När morfadern avlider kort därpå kopplas socialen in, som omedelbart börjar söka efter en fosterfamilj till Amina. Johan får i uppgift av socialarbetaren Janet (Jennifer Brown) att tillfälligt ta hand om Amina på egen hand. Amina trivs i sällskapet av nyfunne bästisen Mirre, dennes hip-hopvänner och blir fäst vid Johan i rollen som hennes nya pappa. Tillsammans kämpar de mot myndigheterna för att kvarhålla sin nya vän i förorten där de bor"

jag skulle ge filmen betyget 4 av 5. mest för en väldigt stark och trovärdig historia. den visar hur sverige faktiskt är idag, och hår svårt ett beslut är när det kommer till att adoptera ett barn. den tar även upp hur grymt det kan vara att vara barn och flykting. filmen går in i en och man kommer snabbt in i filmen med tanke på bra skådespelare. när filmen börjar bli djup så livas den upp med glada raplåtar (den är ju trotts allt barntillåten). den är värd att se, definitivt, speciellt i skolor, alla klasser!

hon tjänar minst

image175

Sara 21 år tjänar minst i hela sverige. Med lönen på 12 800 kronor i månaden  berättar hon för
aftonbladet att hon hellre går arbetslös än att jobba och slita för så lite pengar. Sverige ska vara ett utav världens mest
jämnställda länder. Vad är då det här ?

sov

sov i natt, wawawewa!

angelinas självbiorafi

image174

visste ni att självaste angelina jolie har skrivit en självbiografi?
hur fan kan jag ha missat det? hon är min absoluta idol och jag har älskat henne och hennes filmer i åratal. hon verkar vara en väldigt djup och ärlig person och jag ser fram emot att få tag i boken. någon som vet ca pris?

hur uttalas det?

jo så här:
decktecktiv
fölsedag
ressischör
Schlatan
fallmskärm
smurrguss
durr
schweitsch

sjukt ju. varför säger man bara inte bara så som det stavas? är det bara ren lathet?

glajor

vet inte vad som gäller denna somma när vi kommer till brillor. allt verkar ju funka nästan? kvällstidningens expert säger "alla är bra utan de dåliga". tjena. det slutar alltid lika dant för mig. jag köper en ocean av brillor för jag tror att jag kommer använda alla osv. det slutar med att man har ett par som favoriter och får simma bland de andra man kastat bort pengar på.

lattekoppar

image173
rätta mig om jag har fel, men visst är det roligare att dricka latte/te ur roliga muggar?
25:- st och går att beställa på: http://www.poshtots.com

sommarkänslor!

första praodagen var super! kopierade massor med papper på förmiddagen och sen gjorde vi nutids-tävling. imorgon ska jag följa med på skolbio, förortsungar. tur jag har fan. sen drack jag massor med kaffe och satt ute och solade med alla mini fjortisar på långrasten. haha. älskar ungar.

hämtade yngsta syrran sen. hade picknick i vårvädret. asvarmt, solade i bara linne och byxor. ska hämta syrran imorgon också. något tips på vad man kan göra utomhus när det är varmt? parken känns lite uttjatad..

otrött

har inte sovit någonting i natt. låg och vred på mig i säkert 2-3 timmar. sen gav jag upp och gick ner för att göra varm mjölk, men inte somnade jag av det heller! så jag satt här i sängen med datorn i knät och kollade på lost och borat. sen gjorde jag 2 sidor science runt halv 6. well. hoppas jag inte somnar första prao-dagen, skulle ju vara fint..

playstation3

image172

yes, äntligen! står här brevid mig och bara väntar på att få bli avnördad <3

alfapet detalj

image171

tror jag ska blogga om inredning mera eftersom det intresserar mig mycket. och plus att jag såg den här bilden! gillar den massor eftersom man kan göra den väldigt personlig med egna ord och kanske namn. blev värsta inspererad :) kostar ca 3500:- och kan beställas på: http://www.poshtots.com/catalog/2212/14746/product_detail.asp

prao

praoen börjar imorgon och fortsätter tills på långfredag då man är ledig! superskönt att slippa skolan i två veckor. sen är det ju lov direkt efter det. värsta skönt. går desutom 08.00/09.00 till 14.00 varje dag. och eftersom jag ska praoa på mellanstadiet (åk 5) så ska dem på utflykter och grejer. och det är nice eftersom jag får se förortsungar och böga runt på muséum. i like.

något tips på vad man kan kirra till sin syrra i födelsedagspresent? hon fyller år den 7 april, och har lovat att bjuda henne på fika i stan dagen innan. men vill ge henne något också, men bara nått litet och billigt. langa tips nuva!

våffeldagen

gud, det är verkligen vår nu! sov ju hos emil som jag sa, och imorse åt vi våffelfrukost ute på altanen i bara t-shirt! asmys. älskar att det håller på att bli varmt. kan gå ut utan jacka och slippa frysa, alla är ute mer och man blir allmänt glad bara. menmen, har ju bara 5 veckor kvar i sverige så kanske missar största delen av våren. men vafan :D

image170

glad alla våfflors dag eller vafan man säger btw!

destiney

många som inte har tillräckligt med pengar försöker tjäna extra på lotter och på spel i tv. men hur ofta får man inte höa att snubben som i fjol vann 10 mille nu vunnit det dubbla. det är kanske förjävligt att man inte kan inse att man har ett öde att inte vara snorrik och ha tur i spel. men det är också förjävligt att vissa har ett öde och får hur mycket pengar som helst utan att anstränga sig. varför är det egentligen så? ödet tycker jag, men vad säger de som inte tror på ödet?

sommartid! finally

som de flesta vet (hoppas jag) så drog man ju fram klockan till sommartid idag. jag har sovit hos emil hela helgen så min mamma fick klara av det på egen hand. och så idag ringde jag henne och sa att jag skulle komma senare eftersom jag glömt bort att man skulle vrida fram klockan. mamma skriker till och frågar vad klockan är. ehehehhe tio i tre sa jag. mamma hade vridit tillbaka klockan så hon trodde den var 10 i ett. min syrra skulle vara på födelsedags fika hos en kompis vid tre och mamma och syrran fick panik och mamma slängde på luren. haha.

(saga ringer till sin kompis som har fikat)
saga: hej det är saga, vad är klockan hos dig?
kompisen: ehm.. 10 i tre
saga: jaha, här är den 10 i ett! hejdå!


haha jag skrattade i år!

grey's anatomy

- Do it, you have to do it for me, or I'll never be able to forgive you!
- For dieing?
- No, for making me love you!


kan se avsnittet hur många gånger som helst, och just dem biten. altlså gråtfärdig :'/

kärlek

jag har många vänner som aldrig varit kära, och jag har vänner som har varit kära men ansett att han/hon inte var den rätta, och jag har vänner som blivit sårade. och alla dessa kommer till mig, eftersom att jag är den som tydligen vet allting om kärlek eftersom att jag har haft ett seriöst och fungerande förhållande länge.

och visst gillar jag att de kommer till mig, det ger mig förtroende när jag kan hjälpa mina vänner och vara ett bra stöd. men jag vet att det inte bara är mina vänner som har gett upp hoppet om att kärleken inte finns. det är en av dagens stora frågor. mer än hälften i sverige är singlar, och vad beror det på? jo, att man itne tror på sig själv, och att man har ställt in sig på att kärlek är något man inte kommer uppleva.

men ta mig på orden, jag har också varit singel. jag sitter inte hemma och ger upp mitt liv bara för att jag inte har en pojk/flickvän som skämmer ut mig och varje dag berättar hur vacker och bra jag är osv. vafan, kan ingen här i världen känna sig hel utan en ring på fingret? kan ingen vara stark och gå ut i världen och visa sig?

tydligen inte. jag skulle vilja ändra på det, jag skulle vilja ge alla mer hopp och tro om att drömkärleken finns där ute. för det gör den, för alla. jag anser att man föds halv, och att det är bestämt redan från början vilken andra halva man ska passa ihop med. jag råkade bara hitta min tidigt, jag har haft tur. jag har det som så många andra vill ha. och ibland undrar jag varför det är just jag, men det är ju en helt annan fråga.

när folk är nere och deppiga så kommer det alltid upp "åh tänk om jag hade haft en kille/tjej nu, allt skulle vara så mycket bättre". är det sant verkligen? ditt problem skulle fortfarande finnas kvar, och din partner skulle antagligen inte vara lösningen till det hela. och tänk hur bra man skulle må, när man tog sig igenom någonting helt på egen hand, man skulle bli så mycket starkare.

så tjejer och killar, keep it up. erat liv är inte slut bara för att kärleken inte gått super. men leta inte efter kärleken, för när den rätte kommer så hittar kärleken dig.

©
Ema

det gick bra

var på utvecklingssamtal nyss. det gick jättebra. fick bara posetiv respons och min mentor sa att jag inte behövde och egentligen inte ens kunde ändra på något. super! men jag fick ca 50 sidor biologi som jag ska göra under praoen eftersom jag missar allt när jag drar till florida.

jag har prao i 2 veckor nu, sen lov 1 vecka. kan någon langa lite tips om hur jag ska lägga upp allt pluggande? jag vill inte köra "gör lite varje dag" för då kommer jag tänka biologi dygnet runt i flera veckor. jag behöver verkligen alla pluggtips som går att få nu! t.ex vad man ska sitta, hur länge man ska sitta med intensivt pluggande osv..

!@?#*

råkade ta bort hela min jääävla design som ni kanske kan se. jag valde därför en ny stilmall och bestämde mig för att börja om helt på nytt. men jag orkar inte idag och jag ska läsa lite mer design-hjälp. ni får ursäkta designen så länge!

bananer

"Anna, som bor på Hönö i Göteborgs skärgård, köpte en klase bananer i lokala affären. När hon tog den första hördes ett krasande ljud. På baksidan satt två små ägg, det ena hade spruckit när hon bröt loss bananen.
"Jag såg att något levde därinne. Den var läskigt. Sedan kravlade miniödlan ut." Det andra ägget tänker Anna lämna in till vetenskapscentret Universeum i Göteborg, där det finns en inomhusregnskog. Bananerna och ödleäggen kom från Panama."

huuuva! gud vad läskigt. jag skulle skita på mig..

image169

tack!

guten morgen. är som sagt ledig idag pga utvecklingssamtal, men jag har i morgon :) sitter här med mitt choklad/ingefärs-te som jag köpte på naturapoteket igår. förvånansvärt gott!

det jag vill komma är att allt beröm jag får för min blogg värmer jättemycket! jag får beröm irl och på msn, men kommentarerna har börjat sina ut lite. det är kommentarer och beröm som får en att vilja skriva, så fortsätt med berömmet! tusen tack till alla som uppskattar min blogg och jag lovar att jag inte ska sluta på ett bra tag!
kram tant ema

vendela



syster kom hem igår! åkte till pappa och träffade henne. herregud, hur kan man växa så mycket på 3/4 månader? hon hade växt på längden så hennes tjockismage hade dragigts ut och hon var supersmal, och brun! och hon såg mycket äldre ut i utseéndet, men hon var lika sjövild som innan hon åkte. nu har jag värsta systerkänslor osv.. :)





bra dag

dagens plus: bananer, emil, ny madrass & sista dagen i skolan på 3 veckor
dagens minus: trött, ont i ryggen, matteprov & fattig

goddagens! idag var det sista dagen i skolan på 3 veckor. imorgon & på fredag är det P/T/S (parents, teachers and students), alltså utvecklingssamtal. efter helgen är det prao i två veckor, och direkt efter det är det påsklov. och efetr lovet har jag bara 2 veckor i skolan sedan drar jag till florida. så alltså, 2 skolvekor kvar innan sommaren typ nästan. i like!

annars var det en superhärlig dag idag. den var kort och jag var rätt pigg i skolan (sen blev jag trött..). kände för att vara lite snäll så jag överraskade emil på hans prao och jag hade köpt en stor "lyx-muffins"-choklad och en kaffe. sen fick jag pannkakor & ny madrass när jag kom hem! ehehheh typ superdag.

the bakers

image162

nu är det dem back on track. stanna så tack!

extra pastilles

image161

provade nya extra pastilles idag. köpte dragonfruit. den påminde mycket om läkerols cassis. men den var inte speciellt god, smakade inte så mycket och jag tog typ tre åt gången för att få ordentlig smak. men de var mjuka och rätt så stora så cred till det. ska prova salty licorice och cranberry lime senare. peace out

nyss

idag när jag precis kommit till korsningen hemma så händer det typ nästan en pinsam sak. det står bilar i alla 4 riktningar och ingen får åka eftersom det är rött överallt. och där står jag och ska gå över. men jag går aldrig eftersom jag antar att någon av köerna antagligen kommer få åka snart. men ingenting händer. där står jag, köerna blir större och alla verkligen alla kollar på mig. precis som om det varit mitt fel att jag tryckt på knappen vid övergångsstället och gjort att allt blivit fel. anyway, det var bara lite konstig känsla :>

bloggträff

image160

modebloggare har ju börjat att träffa varandra utanför cyberspace för att diskutera kläder, mode m.m. shit, vafan mode är inte livet och speciellt inte något som är ett roligt samtalsämne? tycker jag i alla fall. hur roligt låter det att prata om A-linjeformade klänningar aka förkläden för att sedan diskutera det nyaste jordgubbshalsbandet som alla på mötet har på sig (samtidigt också! sammanträffande), från någon designer vars namn ingen kan uttala.

well, jag skulle vilja ha en bloggträff med alla som inte bloggar om just mode, utan personliga åsikter på saker och ting. vi skulle kunna snacka skit om andra bloggare, fylle/flumfota, köra tequilarace, leka "jag har aldrig", hångla med varandra och gröra allt sånt som alla chickens till modebloggare är för fina för. någon som är på?

deeee ni!

lady soveregin

image159

förband på gwen stefani baby!!!

väder

usch. det regn-snöar ute. ska det bli kallt och vinter igen nu när det varit vår i flera dagar? det är ju i och för sig bara mars.. allt kan ju fortfarande hända. men fan, jag som ska gå i stan idag och grejer, och så är det skitväder! nu säger jag jävla sverige med lite dubbelt budskap eftersom att igår när det var sol var sverige bästa landet.. well well.

tummen upp!

image158

nu kom det två bilder på en gång men vafan. gillar verkligen hur båda tjejerna har gjort sportigt till snyggt. man tänder inte att man ska slänga på sig ett nikelinne eller joggingdressen på en fest, men tydligen. asballt!

ashley

image156

kan någon bara berätta hur man lyckas vara så jävla snygg när man i princip slängt på sig det enda som var rent i garderoben? hon har ju helt normala rätt tråkiga kläder, men det ser ut som världens outfit? :o

today

idag har jag försökt ge mig på matten. alltså jag måste seriöst få hjälp med alla jävla x och y och jag kommer få världens vredesutbrott om jag inte fattar snart! i alla fall, satt med matten nästan hela förmiddagen plus under oscars hockeymatch. anyway, är hos krille nu, ska grilla och göra fruktsallad. är så jädrans hungrig, har bara ätit frukost och en liten skål chilicornkarne idag. uäää skärpning!

växthuseffekten

image155

det här är hemskt. alla lägger ju märket till alla förändringar och allt som kretsar runt växthuseffekten. men hur många bryr sig? alla lever vidare som om allt är okej. fan, vad som helst kan ju hända, vi dödar ju nästan alla djuren. för att en ändring ska ske måste hela världen ställa upp, och det är ju i princip omöjligt?

kyssjohanna



jag håller nog på att få en smyckesfetisch! god, jag vill ha nästan allt jag ser och det är inte bra efterom jag måste spara mina pengar ett tag framöver. alla över kommer från kyssjohanna.se. måste fan nypa mig i armen när jag surfar runt där..

blä

image150
behöver jag säga mer?


bästa låten just nu

Keane - Somewhere Only We Know

I walked across an empty land,
I knew the pathway like the back of my hand.
I felt the earth beneath my feet,
Sat by the river and it made me complete.
Oh, simple thing, where have you gone?
I'm getting old and I need something to rely on.
So tell me when you're gonna let me in,
I'm getting tired and I need somewhere to begin.

I came across a fallen tree,
I felt the branches of it looking at me
Is this the place we used to love?
Is this the place that I've been dreaming of?

Oh, simple thing, where have you gone?
I'm getting old and I need something to rely on.
So tell me when you're gonna let me in,
I'm getting tired and I need somewhere to begin.
AND if you have a minute why don't we go,
Talk about it somewhere only we know?
This could be the end of everything.
So why don't we go, somewhere only we know,
Somewhere only we know.

Oh, simple thing, where have you gone?
I'm getting old and I need something to rely on.
So, tell me when you gonna let me in,
I'm getting tired and I need somewhere to begin.
AND if you have a minute why don't we go,
Talk about it somewhere only we know?
This could be the end of everything.
So why don't we go, so why don't we go,

Hmmm yea,

This could be the end of everything.
So why don't we go, somewhere only we know,
Somewhere only we know?
Somewhere only we know.

terminsrapport

WOHO! ska bara skryta om att min termins-rapport var superbra! typ bättre än förra terminens. förra terminen hade jag bör vara mer aktiv och lala på spanska, och nu hade jag "ema är en ambisös och trevlig elev. mycket kreativ och duktig" ehehhehe puss på läraren som också tyckte jag var högt deltagande. förlåt, men jag är inte ens värd det i spanska? well well, tack.

måste tydligen anstränga mig lite mer i engelska och gympa, men det är lätt att fixa :D

helgen

uuuäää, ska göra nya pass idag. hatar att ta bilder. tänk om de blir skitfula? då ska man lixom lida med dem i typ.. 10 år? det är hemskt! så kan det ju inte vara!? en posetiv sak är ju att jag får sluta 1½ timme tidigare. muahahahha.
kommer vara full rulle i helgen i guess. imorgon ska jag grilla och baka och på söndag ska jag till stan och gå på teater med emil. så kanske inte så mycket bloggande. men lite som vanligt kan jag nog klämma in. börjar om 15 min, puss!

chanel

image149

så jävla snyggt!

är inte en märkesnörd som bär själva märket istället för plagget. men chanels märke är så coolt! skulle nästan döda någon för det här halsbandet. lovely! finns på www.kyssjohanna.se (finns även i guld och silver)

TV

sitter och tittar på de nya avsnitten av lost. så jävla bra! man sitter som fast, kan inte slita ögonen en sekund. fattar inte hur alla kan säga att det suger, det är ju självklart bästa serien!? nästan i alla fall. personligen gillar jag:

lost
desperate housewives
the OC
medium
ghost whisper

ehehhehe. skulle skriva att jag var i riksdagen idag och det var det tråkigaste ever, men det blev tv inlägg istället :D så det kan bli..

ema hjärta musik

image148

♥ The Fray - How to Save a Life
♥ David Guetta vs the Egg - Love don't let me go
♥ Justin Timberlake - What goes around comes around
♥ Timbaland feat. Nelly Furtado & Justin Timberlake - Give It to Me
♥ Jeff Buckley - Hallelujah
♥ Snook - 17 Juni
♥ Snook - Inga Problem
♥ Snook - Längst Fram i Taxin
♥ Looptroop - Magnetism
♥ Beyonce - Ring the alarm
♥ Regina Spektor - On the radio
♥ Regina Spektor - Samson
♥ Nelly Furtado - Do it
♥ Nelly Furtado - Say it right
♥ Nelly Furtado - Turn off the light
♥ The Ark - The Worrying Kind
♥ Imogen Heap - Speeding cars
♥ Keane - Somewere only we know
♥ Mika - Grace Kelly
♥ Fergie feat. Ludacris - Glamorous
♥ Sharam - My girls want to party all the time
♥ Yves Larock - Zoukey (Lift your legs up)
♥ Sober - Sober
♥ Sober - Bilen
♥ Kleerup feat. Robyn - With Every Heartbeat
♥ Las Palmas - Missbruk Beivras
♥ Akon - Don't matter
♥ The PussyCat Dolls feat Timbaland - Wait a minute

marcus

image147

oj. sitter framför tv:n med laptopen och kollar på mtv. måste bara säga att marcus fagervalls nyaste singel är över alla förväntningar! jag trodde att han skulle bli en agnes som gör asbra ifrån sig i tv, vinner och sedan gör skitlåtar. men oh my, det här som han skrivit och sjunger, skulle jag kunna lyssna på! damn boy.

behov!

åååh urban outfitters bikinis är jordens sötaste, sexigaste, snyggaste, u name it!

jag sitter just nu och bokstavligen dregglar framför datorn. synd att de är lite för dyra för en fattig människa like me, men man kan ju alltid drömma och muta pappa lite, haha.
www.urbansoutfitters.com

utrotningshotat

tänkte lite innan jag somnade igår. kan vissa personligheter eller olika typer av människor vara utrotningshotade? jag tror det. t.ex den trogna killen? hur många killar i världen har bara seriösa och trogna förhållanden? typ ingen. det är ju typ 78% av alla killar som har varit och kan tänka sig vara otrogna. varför tänja på gränserna när man kanske har den perfekta tjejen?

och appropå perfekta tjejen. känner på mig att någon kommer kommentera att ingen är perfekt. jag tror att det är tvärt om, att alla är perfekta! alla har sina fel, alla har sina starka sidor, det är perfektion.

paris hilton

image146

är det bara jag som tycker att hennes boobs växt extremt många storlekar på kort tid? eller har hon bara en bra push up BH som skapar synvillor? well, vad tror du?

sex

yo. är hemma och käkar med sofia nu så kan lika gärna blogga lite.

vi hade sexuallkunskap på morgonen. fan, man blir arg. dem vill bara skrämma oss med könssjukdommar och skit. dem typ uppmanar oss till att inte ha sex!? det är en naturlig sak, som alla gör, som alla borde göra. sex är till och med en källa till lycka och det lindrar stress. desutom symboliserar det stark kärlek innom förhållanden. hur vågar dem ens skrämma oss till att låta bli sex? fan, väx upp.

sally mann

okej, ska bara klaregöra lite. jag gillar sally mann för hennes bilder, inte för henne som person och så vidare? gillar man en fotograf är det för bildernas skull, oftast och inte någonting annat. det finns ju desutom en hel del bilder sally mann har tagigt som inte är på barn, men dem är fortfarande lika bra! jag struntar i om hon har dömnts för barnpornografi eller liknande, hennes bilder är vackra, inte stötande på något sett!

bikini


snyggaste bikinin! skulle lätt inte banga på att flasha runt med den i florida. nu ska jag sussa. lovar mer skrivande imorgon eller onsdag då jag är ledig.

äckel hus

förlåt att jag inte bloggat idag, men jag har haft så jävla mycket att göra och nu när jag har tid att sitta och nörda mig vid datorn så orkar jag inte. är sjukt trött och jag ska fan gå och lägga mig nu.



en grej jag kan tala om för omgivningen är i alla fall att jag blekte mitt hår för tredje gången sedan igår nyss. lite bättre blev det, tror jag - det har inte torkat än. men grejen är att jag tror inte att jag sköljt ut varken färgen, shampoot eller efterbehandlingen ordentligt. har ju precis flyttat och det är i princip totalstopp i vattenledningarna. och eftersom vi bygger om badrummet för tillfället så har vi ingen dusch så vi spolar ju aldrig mycket vatten på en gång.

i alla fall. det blev ca 10 cm vatten över hela golvet i tvättstugan, ungefär så fötterna täcktes, och pappa förbjöd mig att spola mera vatten. kul - där satt jag med frätande blonderingsmedel i håret och fick inte tvätta bort det. sen åkte pappa iväg till en kompis som är lite pro med stopp i rör och skit, och då smög jag upp i badrummet och försökte få bort allt och tvätta klart håret. men hur stor är ett handfat lixom? anyway, sitter här och tycker faktiskt lite synd om mig själv..

brittan

"britney spears lider av bulumi"
säg något hon inte lider av? =/

melodifestival

image143

och the ark vann melodifestivalen 2007. rätt tippat och oddsat. personligen ringde jag och mamma och röstade på dem 11 ggr, haha. det var desutom otroligt många bra låtar i år? :o allas var ju bra utom typ tommy nilssons. han fick tydligen 0 röster, bara det säger ju en del. sarah dawn finer blev jag lite småkär i. hon verkar vara en underbar person med stort hjärta och desutom måste hon ha sveriges skönaste röst! måns låt var över förväntningarna - bra. trodde den skulle suga, den hade nog funkat i finalen. anyway, hoppas det går bra för the ark i helsingfors!

mmmhm..

image141

oh my sugarcandyman! ja tack?
tygväskor från urban outfitters

23:53

en viss person är rätt jätte på lyset nu och sitter och kallar mig hora för att jag inte vill komma och knulla med honom. lite omoget av mig att skriva det här, men vafan lite kontroll har man fan när man är packad? jag säger inte taskiga saker till sånna som betyder mycket för mig? jag fylleringer fan och grinar för att jag älskar dem så mycket, men well well, that's me. men det är lagom kul när man får höra taskiga kommentarer utan anledning. man har i och för sig aldrig en anledning att kalla någon hora.

avfärgning

folket! sitter med blonderingsmedel i just nu. jävlar vad det blir blond (tror jag?). använde avfärgning först, sen nu blonderar jag det till platninga eftersom min naturliga hårfärg är mellanblont. hoppas det blir bra i alla fall, men eftersom det var rött i färgen jag hade innan så sitter det som berg! men det jag skulle komma till var att jag vill starkt rekomendera nutrisses avfärgning. det var skyddande advokadoolja i efterbehandlingen, och mitt hår blev typ heaven efteråt istället för trassligt och sockervadd som det brukar bli. anyway, den kostade 104:- på H&M!

today

humör: pigg!
plan: blondera mig, åka till myrorna
outfit: playboykalsoner + stor tröja (just nu iaf)
hairstyle: blond.. senare hoppas jag i alla fall
smink: det gamla vanliga
inköp: avfärgning + blonderingsmedel
motion: ska jogga ikväll om jag har tid
idé: rita mera kläder
längtar till: imorgon, ska träffa emil :)
grattis:.syster som kom in i engelska och är på infomöte just nu
jag-bjuder-på-den: att jag lyssnar på sum 41 just nu?
fan-vad-jag-är-bra: för att jag missade scienceprovet -ironi-
hur-ska-jag-orka: åka till jakan idag?

färgning nästa

image140

idag folket, ska jag göra yttligare ett tappert försök till att bli blond. och jag säger bara, att blir jag inte blond, då kommer jag spränga antingen mig själv, eller första bästa i luften, så umgås helst inte med mig idag!

jimmy jansson

guten morgen. vaknade halv nio, för solen sken rakt in på mig. och jag var klarvacken, så jag gick faktiskt upp istället för att vända mig om och somna för att sedan vakna halv 1. i alla fall, jag började rensa låtar på datorn, mest min syrras gamla eftersom hon oftast har min laptop numera. och hon hade typ alla jimmy janssons låtar, och jises, jag har sett ett mönster här nu!

här kommer hon som som-som-sommaren
vi kan gung-gung-gunga
a-a-amanda, a-a-amanda


hello, the king of upprepning? :>

prada hjärta LG

den nyaste LG telefonen har som kanske igenkänt - haft sammarbete med prada. jag har inte sett någon bild på hur resultatet blev, utan bara vetat om att idén skulle bli produkt. tyckte på en gång att idén var kul, men fan vad besviken jag blev när jag såg resultatet! en mobil som liknar många av våra andra mobiler i dagsläget. tråkig design, och jag antar att många kommer köpa den här bara för att en prada loggo pryder framsidan!

image135

mobilen kommer finnas i sveriges telefon och elektronikbutiker beräknat i april.
priset kommer ligga på ca. 6000:- mobilen har bla. mp3 & 2mega pixels kamera.


buss

om det är något jag inte gillar är det när folk råglor på en när man åker kommunalt. man känner sig som ett utstirrat offer. om det är något dem undrar, kan dem inte bara fråga då? fan, sverige håller på att gå åt helvette. man kan inte prata med vem som helst för då är man störd och man kan inte le mot någon som tack eller annat för då är man pervers.

men hur många gånger har man inte tänkt fråga vad fan dem glor på? men man gör aldrig det (?)


men det jag vill komma till är, att idag när jag satt på 547an så satt det en tant framför mig som glodde, ibland tittade hon mig rakt i ögonen utan att ta bort blicken. och när hon trodde att jag inte såg, verkligen åksådade hon mig från topp till tå. och fan, jag kände mig inte spec. bekväm så jag frågade högt - rakt ut - vadfan hon glodde på. då gav hon ifrån sig någonting som jag skulle kallat för hästliknande.. skratt? och sa att hon tittat ut genom fönstret. jag kan förstå om folk är blyga och känner sig illa till mods om en främling talar med dem, men vart finns ärligheten?

sjuk

image139

är hemma och är sjuk. har inte sysselsatt mig med speciellt mycket idag. ritade lite, den här blev bäst!

internationella kvinnodagen

Den internationella kvinnodagen uppmärksammar ojämställdhet och kvinnors situation över hela världen. Datumet firas också av FN och i många länder är det en nationell helgdag. Internationella kvinnodagen instiftades redan 1910 av den socialistiska världsorganisationen Andra internationalen. 1977 antog FN en resolution som rekommenderar ett allmänt firande av en internationell kvinnodag

.image138

I en del länder firas dagen genom att kvinnor får presenter och blommor och ett "grattis på kvinnodagen" - en gest som dock många feminister reagerar mot då de knappast anser att det finns anledning att gratulera kvinnor på en dag som uppmärksammar ojämställdheten i samhället.

så alla generösa killar, pojkar, gubbar, män och allt vad det nu är. visa att ni uppskattar era tjejer, flickor, kvinnor, gummor och allt vad det också nu är. det är ju trotts allt männens dag(ar) resterande 364 dagar :)

barton

misha

brukar inte gilla misha bartons bilder. men gosh, jag blev helt in love i den här bilden. jag har tidigare inte tyckt att hon är speciellt vacker, men nu ser jag att hon fan visst är det. kolla hennes ansiktsuttryck på bilden. det är inget uttryck! men endå så jävla bra bild. bara hennes blick gör bilden bra. älskar håret också. yes, bra bild kortfattat!

stimorol fusion

image136

man blir alltid lika förvånad över hur dem här tuggummina smakar. visst har man en uppfattning om på hur ett ungefär det kommer att smaka, men det är alltid över förväntningarna!

jag hade käkat alla smaker, utom vanilj & mint. till idag. det var dem ända som fanns kvar så det var väll mest slumpen att det blev dem. vanilj låter ju så jävla tråkigt, men halelujah när jag fick den i munnen. ny favoritsmak!

golddigger

image134

hur söta var inte dem här!? det är skor för väldigt små barn. ca mellan 1-4 år. värsta pimp redan vid sperma! asballa. skorna är från gwen stefanis skokollektion från LAMB. skorna kostar 60.00$ inklusive frakt. adoreble!

sveriges matvanor

dokumentären "vi äter oss till döds" går ikväll. andra avsnittet av 3? tror jag att det är.
dem påstår tydligen att var tionde svensk är överviktig eller fet. jag tror att det är fel på långa vägar. inte fasiken ser jag massa överviktiga människor när jag sitter på tåget, handlar, är i stan etc? mulliga finns en hel del, men mulligt är fint. jag fattar inte ens vilken källa som tagit fram faktan om att var tionde svensk är fet. det är råfel!

fast det är betydligt fler tonåringar som är överviktiga. är det var femte kanske? kan jag förstå. tonåringar har ett annat sug efter godis, läsk och andra sötsaker. desutom har tonåringar nästan alltid småpengar och godis finns oftast i skolan. även fast vissa skolor förbjudits att sälja godis (som t.ex min), säljer dem bullar, kakor, kexchocklad och läsk. varför anser man att detta är ett bättre allternativ? det är nästan värre?

vi äter oss till döds - tv3 20.00

våråsikt

gud så skönt med vår! det är verkligen det på riktigt nu. torra grusiga trottoarer, fågelkvitter, smältande snö, blommor (åtminstonde i skåne, wahahha men det går ju framåt i alla fall?), sol, varmare och så vidare och så vidare. fast så kom jag att tänka på att nästan i alla fall 99% att sveriges befolkning måste ha lite utav något jag skulle kalla dubbelmoral. för just nu, här och nu, i detta nuläge är allt underbart med att våren precis kommit och snön är borta. men för någon månad sedan, hur många av oss var då inte ute och hoppade runt som tokar i den nyfallna snön? och om yttligare någon månad kommer alla säker klaga på att sommaren aldrig kommer. hallå, vi bor på jorden, i ett solsystem kallat vintergatan och skillnaderna mellan temperaturer och säsonger kommer inte ändras över en natt!

cintia dicker

image133

snyggaste modellen just nu: cintia dicker, lätt!

eksem

äntligen! mamma köpte kortison-salva till mina eksem-knäveck idag. så skönt att ha knän som inte kliar dygnet runt! och fatta hur mycket mer jag kommer sova nu bara för att jag inte behöver klia halva nätterna. svinskönt, ursäkta mitt språk.

rip mina eksem (som desutom kommer ge fula ärr efter alla blodiga sår)

visdom

"var inte kopia - du föddes orginal"

portraits



tog ett par närbilder idag. blev rätt nöjd. här är dom tre bästa.
desutom undrar jag hur många det är som läser min blogg? får mail och kommentarer,
men har ingen som helst koll på hur många alla dessa läsare är.
kommentera gärna fast ni är lata och inte orkar!

nytt

image128image129

ny tröja: gina tricot 99:-
nytt halsband: glitter 69:-
nya örhängen glitter 19:-


mars

såhär kommer mitt mars se ut:

14 mars: ledig
20 mars: vendela kommer äntligen hem!
22/23 mars: ledig/utvecklingssamtal
26 mars-5 april: prao berghemsskolan

ganska många dagar som jag inte ska vara i skolan. skitskönt att det bara är ca 4 skolveckor kvar innan jag drar till florida. tiden fram tills jag drar nu kommer gå jävligt fort med tanke på lite skoltid och många lov. asskönt. egentligen fick jag inte ledigt och det har blivit lite småbråk mellan pappa och rektorn, men men.

det blev inget regina spektor. det var synd fan, hade sett fram emot det. sofia var sjuk och jag tänkte gå själv. men jag hade ju precis kommit hem ifrån fjällen och jag mådde inte heller spec. bra. sofias mamma och syster gick på konserten istället, hoppas det var jävligt dåligt, ehhehehehehe.

leon

image127
"mathilda" - nathalie portman

såg leon igår. klassikern. har sett den hur många ggr som helst och den är fortfarande lika bra. den handlar om 12 åriga mathilda vars familj hamnar i knark-bråk med narkotikapolisen. hela hennes familj skjuts till döds, men mathilda klarar sig. ensam i new york hittar hon leon. den bästa yrkesmördaren. han tränar upp henne och får riktiga faderskänslor. mathilda påstår även att leon är hennes älskare. spännande film från början till slut. det händer saker hela tiden och den blir aldrig tråkig.