Vårmusik

Nu är det vår på riktigt! Imorse möttes jag av solens värmade strålar, även om klockan bara var runt nio. Gatorna luktade utav grus och fukt, ni vet sådär som det bara doftar de första vårdagarna? Efter skolan satt jag och mina fina vänner på torget i centrum med glass och 10-kronor-asken-jordgubbar & värmde oss utav solen. Den här dagen kommer jag kunna leva på länge, om det mot all förmodan skulle bli kallt igen. Så, eftersom musik gör livet ännu en aning bättre, så tänkte jag bjuda på lite vårmusik som gör att vårruset i kroppen sprudlar ännu mer! I alla fall i min värld.Acid house kings - 7 days
En såndär låt som man kan cykla mil till om solen värmer i ryggen, äppelträden blommar och det är första dagen man inte behöver bära strumpbyxor.

Armand Van Helden - I want your soul
Förknippar den här låten med de första utekvällarna på året, när man kan sitta ute i en park även fast solen gått ned för länge sedan, och inte behöva frysa. Vänner, kedjerökning, skratt och kyligt gräs mellan tårna.

The Killers - Read my mind
Den här låten kan spelas gång på gång i mina öron när jag går igenom huvudstaden, utan något planerat mål, tittar på människorna som stressar förbi, medans jag njuter av årets första sol, dricker ljummen take-away latte och tycker livet är oändligt fint bara på grund av våren.

New young pony club - Ice cream
Sitta på en uteservering eller en altan som badar i kvällssol tillsammans med fina vänner, röka vattenpipa, drömma om sommaren och bara vara.

Saturday looks good to me - Since you stole my heart
När vårkänslorna har tagit över kroppen, när inte bara solen och fåglarnas skri är ett faktum, utan också nyförälskelse och att sväva med kroppen en meter över marken.Kommentarer
Postat av: Hanna

Ett så fint inlägg! Jag måste kolla upp de där låtarna, men det gör jag nog när jag inte kan störa någons nattsömn..

Puss!svar: Ja, jag har också alltid sett min morfar som en väldigt glad person, men han har varit deprimerad en del. (Av förklarliga anledningar som man kanske inte ska skriva så här direkt i en kommentar.) Morfarar är iallafall fina <3

Postat av: Caroline

Det är verkligen dagar som igår som gör livet... hoppas på en lika bra dag idag!

2009-04-02 @ 09:34:07
URL: http://carromeller.blogg.se/
Postat av: olga

åh, du skriver så fint så jag blir alldeles glad i hela mig. det är sånt här man behöver läsa innan en skoldag för att orka med det.ha det fint i solen!

2009-04-02 @ 10:01:05
URL: http://oceaner.blogg.se/
Postat av: patricia

ja, det har varit så himla fint väder de senaste dagarna, men jag måste ha gjort någonting riktigt dumt (omedvetet förstås) för karma har gett min någon sjukdom som gör att jag inte får vistas utomhus eller ens utanför min säng. så himla orättvist tycker jag!sv: jag tror att mitt liv är som det ska vara vid denna tid (sista terminen i nian och allting). Det är en massa skolarbete som ska in, intrasslade kompisrelationer, förvirrad kärlek och missförstånd var jag än vänder mig. Jag vill helst inte klaga, eftersom efter lovet så är det bara sex skolveckor (!!) kvar, men om jag ska leva i nuet kan jag ju säga att livet kunde varit liite bättre på min sida.(såsom din blogg gör min vardag lite ljusare varje dag)

puss, darling!

2009-04-02 @ 10:10:48
URL: http://prodigal.blogg.se/
Postat av: Hedda

Jag säger bara:

Frantic - Goodbye consciensce!

2009-04-02 @ 15:58:58
URL: http://outonthefields.blogg.se/
Postat av: Lisa

fina skor och vackert inlägg!

2009-04-02 @ 19:06:39
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Lisa

Så vad tycker du om fräknar? Är det inte bland det finaste som finns? :)

2009-04-02 @ 19:59:51
URL: http://dubbelbloggen.blogg.se/
Postat av: M

Vårvårvår<3

2009-04-02 @ 20:56:20
URL: http://chimaka.blogg.se/
Postat av: jnnfr

jo, det är sant. det var riktigt bra sagt. jag ska nog tänka på det.. haha.

puss!!

2009-04-02 @ 22:48:47
URL: http://puss.blogg.se/
Postat av: Allt Om The Hills.

vad fräcka dom skorna längst fram var :)

2009-04-04 @ 18:57:38
URL: http://alltomthehills.blogg.se/

Skriv här:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback