mens!

tänk om killar hade mens. menar, fan vad mycket ödmjukare dom skulle vara då. dom skulle förstå om man inte alltid är på världens humör, och dom skulle typ ta hand om en om man hade lingonvecka istället för att skratta och försöka få en att anstränga sig mer än vanligt.

egentligen tror jag att det är så att killar är för klena (det är sant! killar lever bara på att dom är snyggare i muskler än vad tjejer är - därför tror dom automatiskt att tjejer är klenare som inte har lika mycket muskler etc). dom får flipp av en förkylning och dom börjar fan lipa om dom behöver spy. haha, bara tanken på att se en kille med mensvärk får mig att skratta.

och en grej till. leende tjejer på väg till träning, överlyckliga troskastande rosa-klänning-perfekt-läppstift-klädda tjejer,
blå mensvätska och silke med otrolig passform.
det är fan inte tjejerna som reklamerna försöker lura. det är nog killarna. inte konstigt vi får skit när vi inte ser bättre ut än vanligt eller kastar trosor omkring oss när vi har mens.

Kommentarer
Postat av: my name is STEFFI

"egentligen tror jag att det är så att killar är för klena" - YES! det är bevisat att killar har såattsäga lägre 'smärt tröskel' än vad vi tjejer har, de skulle med andra ord ALDRIG palla mens, i tell you!

2007-01-12 @ 22:53:54

Skriv här:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback