skrämmande

image527shit man, 10 åriga jessica bantade 136 kg! :|

"När hon var åtta år vägde hon hela 185 kg. Hon blev svårt sjuk och var tvungen att åka akut till sjukhuset. Hon kunde inte sova för att luftrören visade symton på diabets. Hennes hjärta var nära att sprängas. Hon fick hjälp att gå ner 136 kilo. Nu är hon 10 år och väger 49 kilo."

det här är helt sjukt. vad är det för jävla förälder som låter sin 10 åriga dotter bli så fet som 185 kg? och varför gör man ingenting åt det förns barnet är nära döden? för att äga en gris måste man göra test för att se om man är tillräckligt ansvarig, men vilken jävel som helst får ha barn. det är skrämmande. att låta ett barn bli så fet, det är barnmisshandel (faktiskt).

visserligen beundrar jag den här tjejen, som bara är 10 år, och bantar sig till en normalstor tjej. men vad hade hon för allternativ? banta eller dö? självklart bantade hon. kanske hotade hennes föräldrar henne med kakförbud 4 life (bör inte tas så seri).

folk borde faktisk se kritisk på det här. speciellt unga som klagar på sina "feta" kroppar när man bara väger runt 50 kg. tycker vi ska uppskatta våra kroppar myyyyycket mer än vad vi gör.Kommentarer
Postat av: misia

men stackars lilla tjej. kolla huden på armarna, gäddhäng när man är 10 liksom. bra att hon bantade såklart, men vad har hon för liv nu, hon har ju missat halva barndomen

Postat av: sosso

nu har hon i iaf hud att växa in i så det blir nog inte lika mycke gädd häng när hon blir äldre

2007-06-18 @ 12:38:11

Skriv här:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback