Who am I?

Idag träffade det mig hur många olika typer av personer det går i en klass. De flesta själar är vilsna och vet inte egentligen vad dom vill och är, så man placerar automatiskt sig själv i ett fack. Det finns en flicka som är mer vilsen än de andra och hon tycker att hela världen trycker ned henne & sparkar på henne fast hon redan ligger. På hennes handleder lyser skärsåren, och de tunna ådrorna smycker den bleka hyn.


Det finns ett gäng med högljudda personer, som oftast sitter längst bak. De lyssnar på musik, som läcker ur de rätt otillräckliga hörlurarna. Hela klassen störs och ber snällt, en gång, kanske till och med två, att det skulle vara snällt att kanske åtminstånde sänka. Då blir det gapigt, högljutt och världens argumentationer. Sen ger man otrevliga blickar till varandra ända tills man hamnar tillsammans i ett grupparbete och inser att ingen vardera är särskilt otrevlig.

Det finns en clown. Som alltid försöker göra sig rolig, om så på andras bekostnad. Ibland är den här personen väldigt högljudd och skämtar bort det vid motgångar. Oftast visar det sig att skämten är en fasad för skrattets motsatts.

Plugghästar. Ett hemskt smeknamn, men alla känner till dem. De som vill ha högst betyg i allt, som antagligen vill bli kirurger eller advokater. De sitter alltid längst fram, viftar med händerna och kan läskigt mycket om andra världskriget. Eller kanske ekvationer och roten ur.

Sen de som kanske har haft det jobbigt under tidigare år, eller som kanske bara har hamnat lite snett. Som inte riktigt har någon riktig personlighet, man kan inte riktigt sätta fingret på dem. De gör så gott dem kan för att smälta in. Klär sig basiskt, pratar inte mer än nödvändigt och håller oftast med om vad andra säger, även om dom kanske inte gör det innerst inne.

Och så alla dessa andra, djurvänner, uppkäftiga, flirtiga, den som går sin egna väg.. Vem är du?
Tänk hur många olika människor man träffar på genom att bara åka till skolan! Helt fantastiskt.

Bild: bear fitting

Kommentarer
Postat av: H

jag är en blandning samtidigt som jag inte är någon alls. jag vet inte riktigt, jag är lite suddig skulle jag tro.

Postat av: patricia

jag placeras nog under "de som haft det jobbigt under tidigare år" kategorin, fast jag är på väg upp nu när jag ser allt klarare och har fria lungor, haha!

2008-11-27 @ 20:58:20
URL: http://prodigal.blogg.se/
Postat av: mli

Har också kommit i underfund med hur olika människor är! :)

2008-11-27 @ 22:30:14
URL: http://emiliez.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag är både Plugghästar och de som kanske har haft det jobbigt under tidigare år, eller som kanske bara har hamnat lite snett.Vilken är du?

2008-11-27 @ 22:36:53
URL: http://carliings.blogg.se/
Postat av: Liene

Jga gillar det här ämnet! Det finns verkligen så månag personligheter. Även om man kan dela up dom så kan man ändå inte för alla är helt olika.

Jag är nog väldigt ofta en zlown, men bara de senaste månaderna. Förut var jag det sista du skrev om, om att inte en riktig personlighet.

Jag är också den som är stark, visar aldrig mian svagheter, och stöttar andra. Men får aldrigs töd tillbaks, men det är det som gör mig stark. fast sen så har man sina perioder och tillfällen då man mår så illa av det att baar veta att ingen fattar att man igenltigen också kan vara svag.

2008-11-27 @ 22:38:53
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: [ M a k e u p Y o u r M i n d E c o M a g a z i n e ]

Jo det är skitbra. Är hemma från krogen en torsdag kväll. Blev lite trist avslutning då några killar brusade ihop. What a unuseful behaviour liksom... i vilket fall som helst, annars var kvällen före det ganska trevligt. Satt och planerade en kolonilott som jag ska starta med en vän till mig. Det ska bli skitfett att bli sin egen med att odla grönsaker för egen användning! :) Kanske blir veggo sen! :D Allt bra med dig? Hur smakade tårtan! Hmmm älskar nougat! :D

2008-11-28 @ 02:42:20
URL: http://www.evaguillen.com/
Postat av: [ M a k e u p Y o u r M i n d E c o M a g a z i n e ]

Jasså hahaha fan va trög jag är... tror jag surfade in på fel länken tre gånger... =P Jassså den krämen fick du smaka på??? :D Låter skitgott.. är så hungrig just nu.... undrar om ingen pizzeria är öppet så här dags på dagen... :) hi hi hi godmorgon läs mitt inlägg om iggy pop, han är fet! :D

2008-11-28 @ 07:41:16
URL: http://www.evaguillen.com/
Postat av: Anonym

sv: haha ok :D

2008-11-28 @ 08:16:28
URL: http://carliings.bloggg.se/
Postat av: Linda

Typ "de som haft det jobbigt under tidigare år" - men som inte visar det, utan har en yta för att ingen ska se hur lätt det kan vara att knäcka mig. Jag kan vara den lite kaxiga och högljudda, samtidigt som jag kan vara den som flirtar med alla.

2008-11-28 @ 12:00:51
URL: http://lifeofhanell.blogg.se/
Postat av: liisa

Plugghästar. Ett hemskt smeknamn, men alla känner till dem. De som vill ha högst betyg i allt, som antagligen vill bli kirurger eller advokater. De sitter alltid längst fram, viftar med händerna och kan läskigt mycket om andra världskriget. Eller kanske ekvationer och roten ur.värför känner jag igen hela min klass haha

2008-11-28 @ 12:21:57
URL: http://widstrand.blogg.se/
Postat av: Soeticz / Glöm inte veckans fråga :)

ha en bra fredag :D

2008-11-28 @ 13:10:05
URL: http://soeticz.webblogg.se/
Postat av: sarah

vem jag är? jag är nog den där galna, som skrattar mycket och tar ganska mycket plats. jag gillar att retas men det är med en snäll baktanke, jag är aldrig egentligen ute efter att göra någon illa. Jag har lätt för att prata med alla och jag tar oftast för mig. Lite av en ledartyp... Kan dock vara blyg ibland. Men ja, det är inte så ofta.Och bara för att jag skrev förut att jag inte vet om jag någonsin älskat någon - så slog det ned som en blixt i mig. Jag tror att gud eller vad som nu finns i himlen hörde mig. Jag vet nu. Och det känns underbart. (Konstigt hur saker kan ändras så fort!)Hoppas du har en bra fredag!

:)

kram

2008-11-28 @ 13:23:47
URL: http://fotografism.blogg.se/
Postat av: Michelle

varför funkar inte din blogg i firefox?

2008-11-28 @ 13:47:24
URL: http://miffi.blogg.se/
Postat av: Linda

Det är faktist svårt att säga vem man är, eller alltså, jag tror inte jag har hittat mig själv till 100% än haha..

2008-11-28 @ 14:01:35
URL: http://lifeofhanell.blogg.se/
Postat av: JENNA

ha en skön helg snygging!

2008-11-28 @ 14:02:23
URL: http://gucciime.blogg.se/
Postat av: Anonym

oh. så sant. känner igen precis allt. jag är nog en blandning. men framför jag går en egen väg. jag tror det. är nästan övertygad om det. i min skola är de allra flesta på samma sätt. men inte jag. och det är inget svårt. de flesta accepterar det. att jag har andra kläder. andra intressen. och det är det som är skönt. sen kan jag nog vara en leende tjej. ler mer än skrattar.och, det ät otroligt. alla olika människor är fantastiska att träffa. oh.

2008-11-28 @ 18:23:06
URL: http://tvillingsjal.blogg.se/

Skriv här:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback