Spenatpannkakor
1 dl vetemjöl
1 dl dinkelmjöl/annat grovt mjöl
200 g hackad spenat
1 tsk salt
4 dl mjölk
4 ägg
3 msk äkta smör
Blanda vete- och rågmjöl i en bunke. Tillsätt saltet. Vispa i hälften av mjölken och vispa till en slät smet. Blanda i spenaten. Vispa i resten av mjölken och äggen. Tillsätt hälften av oljan. Om du har tid, låt gärna smeten svälla i cirka 30 minuter. Värm smöret i en stekpanna och stek tunna pannkakor. Notera att spenat inte är lämpligt att återuppvärma då det då uppkommer giftiga ämnen. Bon apétit!
Så lite så
Åh, så fräsigt!
xoxo
när åker du till ida? puss!
Ser gott ut! Det måste jag prova någon gång
Haha vad kul, jag har aldrig hört talas om det förut :p. Ska testa det någon gång :).
shit vad coola! Borde testa det nångång :D smakar det gott?
haha, jag trodde ni hade hällt i grön karamellfärg, det gjorde pappa när jag var liten :P Hoppas dem smakade :D
men gud vad gott! jag älskar spenat, man kanske kan ha mer spenat i för att det ska smaka spenat då ;)