Egokick!

Jag tycker att folk generellt har väldigt svårt att ta åt sig av komplimanger. Det är många som alltid nedvärderar sig själva när de får höra fina ord om sig själv. "Nejmen, så fina ögon har jag väl inte?" eller liknande. Jag tycker att vi uppskattar oss själva alldeles för lite nu för tiden. Alla har sin egna charm och sina unika egenskaper och det ska ingen kunna ta ifrån oss! Att egoboosta sig lite ibland är i teorin mycket viktigt. Så, vad gillar ni mest med er själva & varför?Mina läppar
Jag får höra att jag har vackra läppar väldigt ofta. Så, kanske inte så konstig att jag faktiskt älskar dem. Dom blir sällan torra, dom har en rödrosig alldeles perfekt färg som matchar min hy, och så kan man kyssas med dem! Kyssar är kanske det bästa som finns så att läppar är det finaste som finns många gånger, behöver jag kanske inte argumentera för.

Mina ögon
Dom är alldeles klarblåa, nästan turkosa ibland. Och när jag tittar emot ljus så ser de nästan oändliga ut. Jag tycker att ögonen bokstavligen speglar människors insidor, så när jag får höra att mina ögon ler blir jag så himlans lycklig!

Min glädje
Jag är självfallet inte alltid glad, men jag tycker personligen att om man försöker se motgångar som livets lektioner och om man försöker vända många tråkigheter till någonting bättre, så mår man fullkomligt fantastiskt utan att ens behöva lägga så mycket tanke vid det. Att skratta innerligt gör både dig själv glad och så sprider det glädje till andra på köpet! Det är alltid fint att kunna le emot någon och känna att leendet smittar av sig.

Min ärlighet
Om jag tycker att någonting är fel, säger jag ifrån direkt. Jag tycker att man borde bli modigare när det kommer till att säga ifrån när någon sätter sig på en. Om jag inte var ärlig, skulle jag nog omöjligt kunna leva mitt liv fullt ut. Steget till att bli en ärlig människa är också att kunna vara ärlig mot sig själv innan man börjar vara ärlig mot andra. Att erkänna fel som man begår gör också att man växer som person.

Eran tur!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag tycker om mitt självförtroende. Som bara för ett par år sen, var på noll. Nu viftar jag inte bort alla komplimanger jag får längre, även om jag kanske har svårt att ta emot dem ibland. Jag tycker om min bruna ögonfärg och mitt hår! Mina öron för att de är små, och med en piercing i vänster tragus.och jag tycker om dig, för att du skriver så bra saker. och är så fin!

Postat av: jnnfr

jag gillar att jag har börjat acceptera och förstå vem jag är. det är sjukt värdefullt.och mina ögon. ibland får jag däremot för mig (eller för och för, det är så.) att mitt ansikte är snett. men det är lite spännande, kanske. jag gillar även min insida.och det har du absolut rätt i. men jag tror att det kan bero på att tjejer inte alls menar sina komplimanger. de säger bara för att de måste säga typ

-ååååå, jag är så himla ful idaaaaag

-nej, verkligen inte, du är ju typ snyggast i vääärldeeeennnn...

jag vet inte varför vi har kommit i ett sånt 'hål' det är dumt.

jag har även tänkt på att när en kille säger en komplimang så blir man mycket mycket gladare, man verkligen uppskattar det. det är tråkigt tycker jag. jag vill kunna uppskatta komplimanger jag får av tjejer med...

2009-05-08 @ 00:59:20
URL: http://puss.blogg.se/
Postat av: Caroline

Åh, du skriver så himla bra jämt. Vad du än skriver om så lyckas du leka med orden så varje mening blir vacker. Jag är fascinerad, av dig o dina ord!

2009-05-08 @ 09:44:26
URL: http://carromeller.blogg.se/
Postat av: Jenny

Så sant, det är lika viktigt att kunna ta emot komplimanger som att ge dem. Jag gillar mina kindben och min svank.

2009-05-08 @ 10:20:49
URL: http://pygmeestyle.blogg.sep
Postat av: hilda

jag tycker bäst om mina fingrar för de är pianolånga. min hud är fin för den innehåller en massa pigment och gör att jag tillochmed ser lite solbränd ut under den mörkaste vintern. jag gillar allra bäst att jag är väldigt självständig och kreativ.

din blogg är himlans tjusig tycker jag!

2009-05-08 @ 11:22:48
Postat av: Evelina

Jag tycker om mina ord. Jag tycker om att jag är bra på att vara allvarlig. Jag tycker om att jag ständigt vill lära mig saker. Jag tycker om mina bröst. Jag tycker om min fenomenala musiksmak. Jag tycker om att jag börjat tycka mer om mig själv på senaste tiden. Och, ja. Säkert mycket mer, men det får räcka såhär.

2009-05-08 @ 12:03:04
URL: http://accidentalbaby.blogspot.com
Postat av: Cecilia

Jag har väldigt svårt att ta emot komplimanger, även fast jag blir glad av att höra dem. Mitt självförtroende var riktigt lågt för tre år sedan och nu känns det som jag växer mer och mer för varje dag som går. Jag är en person som hatar singellivet, men jag har lärt mig sammtidigt att jag inte behöver en kille vid min sida för att göra mig lycklig och fulländad.Det jag gillar mest med mig själv är mitt hår, mina läppar, min sångröst och mitt skratt. Älskar att skratta, både själv och med andra så det passar kanske bra^^Jätte fin bild på dig

Kram!

2009-05-08 @ 16:21:43
URL: http://nogg.se/CeciliaC
Postat av: Amiyak

Mina ögonJag tycker om mina ögon för som är ljusbruna, inramade med perfekt självböjda kolsvarta ögonfransar och är sådär obeskrivligt djupa. Ibland när jag tittar på fotografier av mig själv, så kommer jag på mig själv med att undra vad det är som gömmer sig bakom dem. Vad jag tänkte när bilden togs. Färgen brun för mig är en varm färg och det är precis så jag skulle beskriva mina ögon. Varma.Mina läpparPrecis som dig så har jag naturligt fylliga läppar. Men det som gör dem så speciella är dess form. Jag har ofta fått höra att jag fick den perfekta blandningen av min far och min mors läppar! Lätt nedåt böjda, skarpa konturer och med en aning större underläpp. Men det allra bästa jag vet är att le och just mina läppar har mycket med det att göra. Att gå från de lätt nedböjda mungiporna till att få upp dem är något så fantastiskt för mig. Ett sann leende vad slår det?

Min självkänslaDetta saknar många människor, framförallt ungdomar i dagens samhälle. Men någonstans längs vägen har jag haft turen att bygga upp en väldigt stark självkänsla. Mitt eget värde. Något utöver och ännu viktigare en självsäkerhet. Oavsett hur många tentor jag inte klarar, hur mycket godis jag äter, hur många killar som inte ringer tillbaka, hur många vänner som sviker, hur många tårar som fälls, hur många gånger jag gör bort mig, säger fel, så vet jag innerst inne. Så långt in där ingen någonsin har kommit eller blivit inbjuden till att jag är värd så mycket. Att jag verkligen älskar mig själv. På ett så inte ytligt sätt som det går. Jag är en bra människa oavsett och jag förtjänar att leva ett lyckligt liv.

Min passionJag är den där tjejen som alltid har mycket på gång. Och för mig är ett liv utan passion inte värt att leva. Det finns så mycket och många saker jag brinner för. Att uttrycka mig i form av tal, dans och musik är mitt liv. Jag brinner för politik, jag brinner för att få röra mig efter rytmer som får blodet att strömma snabbare i kroppen, jag brinner för att få rita upp bilder från mitt allra inre;människor, känslor och saker som har gjort intryck på mig, jag brinner för att få lära mig något nytt varje dag, jag brinner för att få tala på ett sätt som får människor att lyssna.....listan kan göras lång. Passion för mig är glädje och det håller en vid liv.Tack för mig//A2009-05-08 @ 17:00:02
URL: http://amiyak.blogg.se/
Postat av: Anonym

en nyfiken fråga: brukar du puta med läpparna eller är de så fylliga?

2009-05-08 @ 18:12:32
Postat av: Martina

Oh ja. Folk är inte bra på att ta komplimanger. Inte jag heller iofs. Men jag är bättre än vad jag varit. Och tack för komplimangen:DMina ögon gillar jag mycket. Ögon i allmänhet. Man ser så mycket i dem. Spännande.

Och mitt leende gillar jag! För att man blir glad när folk ler:)

2009-05-08 @ 18:14:04
URL: http://mistermartina.blogg.se/
Postat av: kitty

älskar mina ögon, för dom är alldeles perfekt gröna.

och jag älskar mina läppar, alldeles lagom stora och fin färg.

och mitt hår, för det har överlevt efter oändligt många blekningar.

2009-05-08 @ 18:39:03
Postat av: Anonym

du är perfekt i mina ögon. och i mina ögon är nog alla perfekta, på sina sätt. jag är perfekt ja med. iknte alltid i mina ögon, men nästan. i mitt hjärta i alla fall. i mitt hjärta är jag perfekt.bra saker med mej själv:min ögon. precis som dina är dom blåa, fast lite lätt mörka. och ibland tror jag att dom glittrar. det känns så...mitt leende. mitt leende gillar jag. det skiner ibland. det skiner. jag vet det. i takt med solen.min värme. jag utrstålar värme. det säger människor till mej. värme och kärlek. det känns fint att höra. jag gör det, för att få värme och kärlek tillbaka. jag älskar det.mitt skratt. mitt skratt är inte väldigt orginellt, men när jag skrattar så gör jag det för att jag just sagt något roligt, något som gör mej mäniskor glada. då skrattar jag, då skrattar dom.en fint inlägg måste jag säga.alla är perfekta!hjärtan. (och någon gång ska jag säga vem jag är, trots att du aldrig har sett mej)

2009-05-08 @ 18:43:17
URL: http://tvillingsjal.blogg.se/
Postat av: michelle

Du skriver bra,eller nej. Du skriver bäst.9 personer berättar för en att man är jätte vacker,superfin och alldeles underbar. Sen får man höra genom någon att 1 person sagt att "nej,hon dära ser inte alls bra ut. hon är rätt ful faktiskt,om du frågar mig." 99% av oss tjejer skulle lägga all fokus på den där sista kommentaren och plötsligt skulle de 9 andra om hur fin man är vara bortglömda.Vi tar åt oss av alldeles fel saker, tyvärr.

2009-05-08 @ 18:49:08
URL: http://michibelle.blogg.se/
Postat av: patricia

jag vet inte hur eller varför, men det känns som jag skickade till dig en oklar icke färdigskriven kommentar om vad jag gillade om mig själv eller inte. jobbigt nog kommer jag inte på vad ajg skrev så jag kan inte fortsätta på den eller skriva om den :<

2009-05-08 @ 19:09:47
URL: http://prodigal.blogg.se/
Postat av: lisa

håller med andra men du skriver så himla fint! :*och så svårt, jag kommer tillbaka när jag inte är deprimerad längre.men jag gillar mina nyckelben för dom är så fina att titta på och mina fina ögon som har så fina prickar i sig, kommer tillbaka när jag kommer på mer! Sen gillar jag mina smala handleder också.

2009-05-08 @ 22:16:25
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: jnnfr

a, verkligen. killar säger inte komplimanger i onödan. generellt sett iallafall.

Puss!

2009-05-09 @ 09:35:13
URL: http://puss.blogg.se/
Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

Dina ögon är helt underbara! Jag gillar min axlar.

2009-05-09 @ 10:36:46
URL: http://emmasays.blogg.se/
Postat av: Linnea

<3

2009-05-09 @ 12:27:16
URL: http://linneamesko.blogspot.com
Postat av: ellen

okej. känns väldigt nyttigt det här. tack. du är fin.mina läppar

är också väldigt fylliga, folk frågar rätt ofta om jag fixat till dem eller så. inte för att jag generellt tycker att stora läppar är vackrare än små, men de bidrar till min unikhet och så har de en väldigt fin form.mina fräknar

så fort solen tittar fram så sitter de där på näsa och kinder. ser så hälsosamt och naturligt ut.mitt intellekt

jag har extremt lätt för matte och logistik. har lätt för att lära mig språk och se sammanhang och sådant också.min kropp i sin helhet

motsvarar i stort sett idealproportionerna rent estetiskt. har muskler, bra kondition och ett ganska fantastiskt immunförsvar dessutom.

2009-05-09 @ 13:39:05
Postat av: Angelica Blick

jag gillar mina smala ben, att jag har lätt för att bli brun, mina fylliga läppar och mina vackra ögon :)

2009-05-10 @ 19:18:31
URL: http://aangelicab.blogspot.com
Postat av: The HansonSisters

Du är en fantastisk liten människa! :)

2009-05-13 @ 10:38:52
URL: http://aveny.se/thehansonsisters

Skriv här:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback